2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
نه عزیز یه نفر خواست زودتر به نیتش خونده بشه لیست تغییر کرد شمارش نوبت هاش 🙏🙏🙏

من میخونم ولی اسم نمیگم میگم به نیت اونی که تو لیست امروز نوبتش هست 

چون هرروز نمیتونم بیام سایت

مامان دوتا دخمل ناز 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

سلام. به نیت فرزانه خانم خونده شد.

انشالله بزودی حاجت روا بشن 🌹

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
شما قوی و با ایمان هستی و از پس این روزای خیلی خیلی سخت برمیای ، خیلی سخته ولی هرکه درین بزم مقرب تر ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله بتونم از این روزا بگذرم خیلی سخت شده برام زندگی. ان شاءالله دعای دوستانی مثل شما در حقم مستجاب شه. ازت ممنونم که به نیت من سوره مریم خوندی و همیشه به یادمی. الهی اقا صاحب الزمان یادت کنه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
به نیت فرزانه خانم عزیز خوندم . الهی به حق ِ پنج تن حاجت روا بشن ، الهی آمین

ممنونم عزیزم. خیلی لطف کردی در حقم. ان شاءالله با دعای شما منم به حاجتم برسم. عزیزم قابل میدونین تو تاپیک چله مریم و ختم قران من هم ثبت نام کنین به نیت تون قران میخونم. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
به نیت فرزانه خانم تلاوت شد . انشالله دامنشون سبز بشه .

ممنونم عزیزم. خیلی لطف کردی ان شاءالله مامان شدن خودت. 

سلام سوره مریم دو قرائت کردم  از همه اعضا گروه التماس دعا دارم  الان بیمارستانم برای جرا ...

ممنونم عزیزم. ان شاءالله که یه جراحی عالی داشته باشی و به زودی زود مامان بشی. براتون دعا میکنم

سلام دوستان امروز به نیت کدوم عزیز سوره مریم خوانده بشه ؟؟

به نیت من... توروخدا دعام کنیاااا

سلام. به نیت فرزانه خانم خونده شد. انشالله بزودی حاجت روا بشن 🌹

ممنونم عزیزم. خیلی لطف کردی در حقم. ان شاءالله با دعای شما منم به حاجتم برسم. عزیزم قابل میدونین تو تاپیک چله مریم و ختم قران من هم ثبت نام کنین به نیت تون قران میخونم. 

خوانده شد  انشالله حاجت روا بشن

دقیقا منم براهمین پرسیدم تولیست اسامی نوشته سمیرا. اگه میشه مدیرعزیز راهنمایی کنه ممنون میشم

برای یک نفر زودتر خوندن... شمارش لیست عوض شد