2777
2789

روش شما چیه دوستای گلم؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

پیاز، آبلیمو، زعفرون، پودر هل و زنجبیل

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قزل؟

من پیاز

سیر

آبلیمو

نمک

فلفل

تخم مرغ

زعفران

پودر سیر

ادویه ماهی

زرد چوبه

روغن زیتون

آویشن

گلپر میزنم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

من اصلا مزه دار نمیکنم

دودقیقه قبل سرخ کردن بهش نمک زردچوبه و فلفل فراوون میمالم بعدش تو روغن ک حسابی داغ شده سرخ میکنم کامل بپزه تهش اب نارنج اضافه میکنم ۲دقیقه قل بخوره و تمام...همه عاشق طعم ماهی من هستن بدون اغراق

پیکی به سلامتی خداوند بزن

من پیاز ،سیر،ابلیمو،نمک،فلفل سیاه،تخم گشنیز( عالیه) پودر سیر(گاهی)

بعد موقعی که میخوام سرخ کنم ماهی هارو درمیارم زعفران دم شده با کره اب شده قاطی میکنم با فرچه همه جای ماهی میزنم یکم به خوردش رفت تو ارد سوخاری ( مارک ترخینه یا هاتی کارا بگیر) میزنم و سرخ میکنم،عالی میشه

من اصلا مزه دار نمیکنم دودقیقه قبل سرخ کردن بهش نمک زردچوبه و فلفل فراوون میمالم بعدش تو روغن ک حسا ...

اتفاقا منم مزه دار نمیکنم، به نظرم ماهی اگه تازه باشه بو نمیده  

نمیدونم چرا پیاز و آبلیمو و اینا میزنم انگار بدتر میشه  

منم دقیقا همینجوری سرخ میکنم موقع سرو لیموترش هم میذارم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

اتفاقا منم مزه دار نمیکنم، به نظرم ماهی اگه تازه باشه بو نمیده     نمیدونم چرا پیاز و آبل ...

اره ماهی رو ما تازه تازه میخریم مثلا قبل یکی دوهفته ای مصرف میکنیم اصلا نه بو زهم داره نه هیچی نمیدونم چرا بعضیا میگن ماهی میپزیم بدبو میشه

پیکی به سلامتی خداوند بزن
من پیاز ،سیر،ابلیمو،نمک،فلفل سیاه،تخم گشنیز( عالیه) پودر سیر(گاهی) بعد موقعی که میخوام سرخ کنم ماهی ...

آره عزیزم تخم گشنیز هم خیلی دوست دارم

فقط آرد سوخاری بهتر میشه یا پودر سوخاری؟ واینکه ساده باشه یا ادویه دار؟  

آره عزیزم تخم گشنیز هم خیلی دوست دارم فقط آرد سوخاری بهتر میشه یا پودر سوخاری؟ واینکه ساده باشه یا ...

فرقی زیاد نداره من هاتی کارا جفتش رو گرفتم خوب بوده،پودر سوخاری معمولیشو بگیرید،یه دونه هایی داره که وقتی سرخ میکنید خیلی خوشگل میشه و موقع خورد خرچ خررچ میکنه🤤❤️