🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
گفتم ک قدامی نوع جفتته ینی جفت جلوعه بچه پشته اگر جفتت خلفی بود ینی بچه جلو بود جفت پشت بود..بریچ و سفالیک نوع قرار گیزی جنینه.ینی اگر بریچ باشه پاش پایینه سرش بالا.اگر سفالیک باشه سرش پایینه پاش بالل.اونی ک بخواد طبیعی زایمان کنه باید بچه سرش پایین باشه پاش بالا تا بتونه طبیعی زایمان کنه.
صد در صد میچرخه من هفته ۲۲ رفتم گفت بریچ هست دکترم گفت مشکلی نیست هفته های بالا میچرخه تا هعته ۳۶ جا هست بچرخه هفته ۳۰ رفتم چرخیده بود چون کوچیکه جا زیاد بازی بازی میکنه واسه همین بریچ میشه هفته های بالا برمیگرده پایین
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍