2777
2789
عنوان

بارداربیاین

3039 بازدید | 26 پست

بچه ها اگر توهفته ی18بچه بریچ باشه احتمالش هست بچرخه بعدن؟

پسرعزیزم منوبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم  خُدآاااجووونمـ #مواظبِ تودلیم❤باش😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعله بچه میچرخه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
اره من قدامی بودم اخرا سفالیک شدم الان بارداری دوممه بازم قدامی هستم

قدامی چ ربطی ب سفالیک داره؟قدامی و خلفی نوع جفته.سفالیک و بریچ نوع قرار گیری بچه تو رحمه

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

بچه داخل شکم مدام در حال چرخشه اواخر بخصوص ماه ۸ به بعد  به خاطر وزن زیاد و جثه زیاد نمیتونه بچرخه میاد پایین و سرش پایین میمونه و سفالیک میشه 

هییییییس دلکم سکوت کن 
قدامی چ ربطی ب سفالیک داره؟قدامی و خلفی نوع جفته.سفالیک و بریچ نوع قرار گیری بچه تو رحمه

عه من نمیدونستم😂🤚 باور کن تو سونو میزد وضعیت جفت قدامی فقط. اصلا حرفی از سفالیک اینا نبود

اخرا دیگه قدامی رو از سونو حذف کرد گفت سفالیک😂

خدایی آدم سر بچه اول بی تجربس

چرا ربط نداره؟ من نمیدونم میشه برام توضیح بدی

گفتم ک قدامی نوع جفتته ینی جفت جلوعه بچه پشته اگر جفتت خلفی بود ینی بچه جلو بود جفت پشت بود..بریچ و سفالیک نوع قرار گیزی جنینه.ینی اگر بریچ باشه پاش پایینه سرش بالا.اگر سفالیک باشه  سرش پایینه پاش بالل.اونی ک بخواد طبیعی زایمان کنه باید بچه سرش پایین باشه پاش بالا تا بتونه طبیعی زایمان کنه.

عه من نمیدونستم😂🤚 باور کن تو سونو میزد وضعیت جفت قدامی فقط. اصلا حرفی از سفالیک اینا نبود اخرا دی ...

حق داری.منم بپه اولمه ولی انقدر از روز اول تحقیق کردم دیگ ی پا دکترم😁

گفتم ک قدامی نوع جفتته ینی جفت جلوعه بچه پشته اگر جفتت خلفی بود ینی بچه جلو بود جفت پشت بود..بریچ و ...

اره سفالیک و بریچو میدونستممممم

قدامی خلفی رو دقیق نمیدونستم. مرسی ک گفتی

حالا قدامی بهتره یا خلفی؟ 

صد در صد میچرخه من هفته ۲۲ رفتم گفت بریچ هست دکترم گفت مشکلی نیست هفته های بالا میچرخه تا هعته ۳۶ جا هست بچرخه هفته ۳۰ رفتم چرخیده بود چون کوچیکه جا زیاد بازی بازی میکنه واسه همین بریچ میشه هفته های بالا برمیگرده پایین

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍