2789
عنوان

جاری 😐

762 بازدید | 30 پست

جاریم تو جشن عقدم با نفرت بهم نگاه میکرد و وسط جشن عقدم دخترشو برداشت و قهر کرد وخواست بره به بهونه اینکه دخترش فضوله که شوهرم اون موقع حواسش بهش بود میره دنبالش و دستشو میگیره میارتش داخل جالبم اینجاس با شوهرمن قبل از ازدواجم رابطه تلفنی داشتن زیاد و شوهرم زیاد به دیدنش و برادرزادش میرفت حتی چندبارم پیامای جاریمو دیدم تو گوشیه شوهرم همش حرفای عزیزم و دوستت دارم و دلم برات تنگ شده چرا نمیای دیگه پیشم از طرف جاریم دیدم یبارم جاریم داشت باهام تو واتساپ حرف میزد بهم گفت چرا نمیاد دیگه خونمون منم به شوهرم گفتم بهم گفت بش بگم وقت نمیکنم بیام ولی شمارو دوست دارم بعد جاریم گفت منو دوست داره بش بگو چرا منو دوست داره بعد شوهرم گفت چون مهربونی همین نمیدونم منظورش از این حرف چی بود که گفت چرا منو دوست داره وقتی تازه ازدواج کرده بودم همش ازم سوال میکرد میخای برا بارداری اقدام کنی بعد میگفت من بچه نمیخام من باردار شدم وقتی که خبر بارداریمو شنید یه ماه بعدش خودشم باردار شد من سقط شد خودش الان بچه دار شد بعضی وقتا هم که میومد خونمون همش نگاه به وسایلام میکرد مثلا یه چیز کوچیک که میخریدم زود میدید و ازم قیمت میگرفت که چند خریدم هرکاری میکردم اونم میکرد واقعا به چشم خودم دیدم که میگم خیلی بخاطر اینکاراش دلم ازش زده شد و دیڭه کلا شمارمو عوض کردم حس میکنم نداشته باشم بهتره جاریم هم از اوناس که خیلی سیاسیه و خودشو نشون نمیده همیشه بهم میگفت ابجی بنظرتون من کارم زشته که شمارمو عوض کردم نداشته باشه😑

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نه ولی چرا اجازه میدی ب شوهرت بگه دوست دارم و دلم تنگ شده مگه خودش شوهر نداره 😕

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس و صلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ؟ قبلا با هم بودن؟

شما چرا پیامای جاری تو برای شوهرت بخونی و نقش واسطه رو بازی کنی؟🙁☹

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

به هم میگن دوستت دارم و دلم تنگ شده و .....بعد شما مشکلی نداری؟؟؟؟؟؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

چه جاری ها و برادرشوهرا تو سایت دل و قلوه میدن

دوست دارم ...چرا دوسم داری!

بعد این وسط شماهم خوندی و جواب دادی 

عزیزم اتفاقا جاری شما سیاست نداره شما ریادی وا دادی!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
به هم میگن دوستت دارم و دلم تنگ شده و .....بعد شما مشکلی نداری؟؟؟؟؟؟

نه مشکلش اینه جاری شمارشو نداره بیشتر ببه شوهرش ابراز عشق کنه...

خدایا کله آدم دود میکنه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭