2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 109 پست
ممنونم از شما و نگاه مثبتتون و دعای خیرتون... زنده باشید یک سالی که از جداییم گذشت من خیلی بالا و ...

قصد بد براي چي عزيزم ؟؟؟ شما صبح امروز يه حس خوب رو به ما هديه كردي  .... زنده باشي 

مرنج و مرنجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد بد براي چي عزيزم ؟؟؟ شما صبح امروز يه حس خوب رو به ما هديه كردي  .... زنده باشي

فدای شما با این نگاه قشنگتون... 🥰🥰

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
فدای شما با این نگاه قشنگتون... 🥰🥰

نگاه آدما از قلب شون مياد ،وقتي قلب شون آروم باشه ، چشم دلشون هم زيبا ميبينه  هم زيبايي ها رو ، مراقب قلب مهربون ت باش ، 

آدمايِ اين روزا خستن ، گاهي حواسشون نيست كه شايد ما بين حرفاشون  دلي رو برنجونن ، حرف بقيه رو به دل نگير ؛ 

براي آجيت هم اگر ممكنه دعاكن ، يه گره اي برام پيش اومده  ؛ 

از مسيري كه دوست داشتم و كسي كه دلم ميخواست باشم  فاصله گرفتم ؛ هر روز اين مسئله  تو ذهنمه ، خيلي بده ، خودتوميبيني كه دوري و داري دورتر ميشي    احساس گمشده بودن دارم ، يه گمشده اي كه از ضعف خودش گمشده و هيچ پاسخي و حقي نداره ...

مرنج و مرنجان
نگاه آدما از قلب شون مياد ،وقتي قلب شون آروم باشه ، چشم دلشون هم زيبا ميبينه  هم زيبايي ها رو ، ...

خیلی ممنونم از توجهتون... نه گلم من به دل نمیگیرم... اصلا دلم رو تملیکِ دیگری کردم... خودم حق تصرف در اونو ندارم😃

تمرکزم رو کارهای خودمه... حرف و کار دیگران نظم فکری منو بهم نمیزنه...

چشم... حتما دعاتون میکنم... ان شاءالله که حاجت روا باشید و راهتون رو به زودی پیدا کنید و در صراط مستقیم ثابت قدم بمونید...🥰🌷

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...