2777
2789
عنوان

داداشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 109 پست
ممنونم از شما و نگاه مثبتتون و دعای خیرتون... زنده باشید یک سالی که از جداییم گذشت من خیلی بالا و ...

قصد بد براي چي عزيزم ؟؟؟ شما صبح امروز يه حس خوب رو به ما هديه كردي  .... زنده باشي 

مرنج و مرنجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد بد براي چي عزيزم ؟؟؟ شما صبح امروز يه حس خوب رو به ما هديه كردي  .... زنده باشي

فدای شما با این نگاه قشنگتون... 🥰🥰

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
فدای شما با این نگاه قشنگتون... 🥰🥰

نگاه آدما از قلب شون مياد ،وقتي قلب شون آروم باشه ، چشم دلشون هم زيبا ميبينه  هم زيبايي ها رو ، مراقب قلب مهربون ت باش ، 

آدمايِ اين روزا خستن ، گاهي حواسشون نيست كه شايد ما بين حرفاشون  دلي رو برنجونن ، حرف بقيه رو به دل نگير ؛ 

براي آجيت هم اگر ممكنه دعاكن ، يه گره اي برام پيش اومده  ؛ 

از مسيري كه دوست داشتم و كسي كه دلم ميخواست باشم  فاصله گرفتم ؛ هر روز اين مسئله  تو ذهنمه ، خيلي بده ، خودتوميبيني كه دوري و داري دورتر ميشي    احساس گمشده بودن دارم ، يه گمشده اي كه از ضعف خودش گمشده و هيچ پاسخي و حقي نداره ...

مرنج و مرنجان
نگاه آدما از قلب شون مياد ،وقتي قلب شون آروم باشه ، چشم دلشون هم زيبا ميبينه  هم زيبايي ها رو ، ...

خیلی ممنونم از توجهتون... نه گلم من به دل نمیگیرم... اصلا دلم رو تملیکِ دیگری کردم... خودم حق تصرف در اونو ندارم😃

تمرکزم رو کارهای خودمه... حرف و کار دیگران نظم فکری منو بهم نمیزنه...

چشم... حتما دعاتون میکنم... ان شاءالله که حاجت روا باشید و راهتون رو به زودی پیدا کنید و در صراط مستقیم ثابت قدم بمونید...🥰🌷

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...