2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست

منم یادمه این روزا رو...

ترسیده بودم.. غمگین بودم... هرروز و هرلحظه استرس داشتم‌.. اونقدر وحشتناک بود که حتی از مرگم میترسیدم.. اما فکر میکردم باز بهتر از زندگی ایه که قراره اینجوری پر از حس بد بگذره..

روانشناسم همش بهم حرفای کلیشه ای میزد... و من فکر میکردم دیگه هیچکس و هیچ چیز نمیتونه نجاتم بده.. هیچ راهی وجود نداره تا دوباره بتونم به آرامش برسم... فکر میکردم تا ابد باید شکنجه بشم..

هرچقدرم بخوام توصیفش کنم هیچکس واقعن نمیتونه درک کنه چه حسای بدیو تجربه کردم..

چیزی که نزاشت خودکشی کنم خانوادم بود! منم میخواستم یجوری بمیرم ک کسی نفهمه خودکشی بوده اما مدام تصور خانوادم و گریه ها و زجه های مامان و بابام تو ختم خودم رو میکردم..

همش فکر میکردم خانوادم بعدش به جون هم میفتن...

فکر میکردم چقدر برای یه مادر سخته که بچه شو زود از دست بده

یه پدر چقدر زجر میکشه وقتی دخترش دیگه تو دنیا نباشه...

همش با خودم میگفتم وقتی برای من انقدر سخته که بدبختیام لاعلاجه ، فکر کن یه درد لاعلاج به خانوادم بدم!!!

تحمل کردم.. هرروز مغزم پر فکر بود اما بازم تحمل کردم ، همش ویدیو های میا و کوروش رو تو یوتوب تماشا میکردم تا وقتم پر بشه و فکرم رو مشغول کنه...

راستش هرچقدر فکر میکردم هیچ راهی پیدا نمیکردم که سختیام تموم شه... فکرشم نمیکردم بعد از اینهمه سال عذاب خدایی که بدای من همیشه وجود داشت و برای تو وجود نداره، نجاتم بده...

فکرشم نمیکردم یهویی همه چیز عوض شه.. انگار یادم رفته بود اونجایی که خدا داره مارو نگاه میکنه محدودیتی نداره...

اون لحظه های بدی که گذروندم شاید تو یه جمله تو کادر پست نینی سایت جا بشن اما تحمل هرکدومش به اندازه تمام کلمه های دنیا سخت بود...و سخت ترم میشد وقتی دیگه امیدی برام وجود نداشت

ولی آخرش من اینجام.. و آرامشو پیدا کردم:)

هیچوقت خودتون تمومش نکنید! بهتون قول میدم حتی اگه بنظر نمیاد اما همه چیز درست میشه♡

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا فقط خودشونو گول میزنن وگرنه این زندگی به هیچ دردی نمیخوره یه مثقال عدالت نداره هیچ داشته ایی ن ...

دقیقا همینطوره

دیدی وقتی ازشون پرسیدم هیچ جوابی نداشت. فقط گفت خیلی هست

خب یکی از اون خیلی رو بگو ماهم بدونیم.

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
منم یادمه این روزا رو... ترسیده بودم.. غمگین بودم... هرروز و هرلحظه استرس داشتم‌.. اونقدر وحشتناک ب ...

خوشبحالت ایشالا ک ارامشت ابدی باشه و صفای دلت پایدار...

آرزوی مرگ کن برام ک مرگ رو به زندگی اینجوری هزاران بار ترجیح میدم

ولی اینا همش حرفه تهش همه چی عادی میشه خونه پول ماشین عشق  همه شون عادی میشن. و تنها چیزی ک ...

نمیدونم طرز دیدت به زندگی این شکلی،از دید من تو هر روز زندگیم که خواستم زندگی کنم همش دارم عین یه بازی به چالش کشیده میشم گاهی این چالش زیباست و دلنشین گاهی تلخ،و به من دارن امتیاز میدن و نتیجه این امتحان یا به زبان ساده بازی بعد از اتمام این مرحله مشخص میشه یعنی مرگ،و اونجاست که تو اون دنیا نتیجه بازی من مشخص میکنه من باید طلا بگیرم یا نقره یا هیچی،و بعدش زندگی جاودانه من شروع میشه،خیلی ساده گفتم،این برداشت من از زندگی

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
منم یادمه این روزا رو... ترسیده بودم.. غمگین بودم... هرروز و هرلحظه استرس داشتم‌.. اونقدر وحشتناک ب ...

خاک سرده عادی میشه براشون.

دقیقا همینطوره دیدی وقتی ازشون پرسیدم هیچ جوابی نداشت. فقط گفت خیلی هست خب یکی از اون خیلی رو بگو ...

چیزی نیست

فقط دلبستگی دارن به دنیا دلشون خوشه ک ابدی باشه این دلخوشیا

خوشبحالت ایشالا ک ارامشت ابدی باشه و صفای دلت پایدار... آرزوی مرگ کن برام ک مرگ رو به زندگی اینجوری ...

من برای کسی که روحش مرده آرزوی زندگی و تپش دوباره قلبشو میکنم♡

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 

خودکشی از نظر من یعنی جا زدن یهو سیم و از برق کشیدن،و این یعنی بازی نصفه ای که هیچوقت پایانشو نخواهی دید و همیشه در عذابی که کاش صبر میکر م تهش معلوم میشو

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
نمیدونم طرز دیدت به زندگی این شکلی،از دید من تو هر روز زندگیم که خواستم زندگی کنم همش دارم عین یه با ...

پس برین بازیتونو بکنین و منتظر جایزه باشین.

ما اینجا داریم درباره زندگی حرف میزنیم.

این باور من،امیدوارم تونسته باشم به شما دوستای عزیزم کمک کرده باشم،حلال کنید،خدا در هرحال کمک حالتون باشه

دیشب داشتم گزارش های بیمارستان لقمانو میخوندم نوشته بود بعد مرگ جسدو میفرستن کالبدشکافی  (پزشکی قانونی )و بعد پلیس پیگیر ماجرا میشه 

یه چیزی میشه تو مایه های دم خونه ازاده نامداری

خاک سرده عادی میشه براشون.

ادما هر اتفاقیم براشون بیفته مجبورن به روزمره برگردن

مجبورن صبح بیدار شن مجبورن غذا بخورن خرید کنن کار کنن و و و..

برای هیچ پدر مادری عادی نمیشه مرگ بچه هاش

شاید بنظر بیاد خوبن اما قلبشون همیشه درد میکنه

اینو از مادربزرگم فهمیدم که هنوز بعد شونصد سال که از مرگ خالم میگذره تا اسمش میاد یواشکی گریه میکنه

این خاک سرد میشه و این حرفا همش بهانه ست