2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست
بنظرم شما رابطتت با خدا خوبه دعا کن من بمیرم فقط همین ازو خواهش میکنم

نه شما بنده خوبی هستی همیشه برات دعا خواهم کرد بهت صبر بده

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونقدر که انسان میتونه بد بین باشه همونقدرهم میتونه خوشبین باشه،وقتی شب به شب دونه دونه داشته هاتو ...

ولی اینا همش حرفه

تهش همه چی عادی میشه

خونه پول ماشین عشق 

همه شون عادی میشن.

و تنها چیزی که میمونه حسرت این همه سال هاییه که زحمت کشیدی و هیچ چیز خوبی توی دنیا وجود نداشت.

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
همونقدر که انسان میتونه بد بین باشه همونقدرهم میتونه خوشبین باشه،وقتی شب به شب دونه دونه داشته هاتو ...

ولی واقعا داشته ها چیان؟

تن سالم بینا و شنوا بودن؟

همه اینا چیزایی نیست که خدا باید به هممون میداد همونطور که پدرو مادر باید همه شرایط رو برای فرزندانشون فراهم کنن اما حق دیدن و شنیدن رو از خیلیا سلب کرد؟

من واقعا کاری به این چیزا ندارم چون از اون دسته از آدماییم که بی دلیل به خودکشی فکر میکنم.فقط و فقط یه سوال دارم.

چرا باید زندگی کنم؟؟؟

مرگ یه دختر جوون بدون بیماری و تصادف مشکوک به نظر میرسه کلا ولی از خدا مرگ نخواه هیچ وقت چون خوب نیس ...

میدونم واسه همینه ک چندباد تصادف کردمو حتی خش به تنم نیوفته ولی واقعا مرگمو میخوام هرموقعیت خطرناکی بوده رفتم تو دلش اما بادمجون بم افت نداره

میدونم واسه همینه ک چندباد تصادف کردمو حتی خش به تنم نیوفته ولی واقعا مرگمو میخوام هرموقعیت خطرناکی ...

خب پس هنوز وقتش نرسیده با عزرائیل ملاقات کنی یه مدت بیخیال همه باش هم زندگی هم مرگ یه موقعی بهترین کار این که هیچ کاری نکنی زمان درست میکنه

ولی واقعا داشته ها چیان؟ تن سالم بینا و شنوا بودن؟ همه اینا چیزایی نیست که خدا باید به هممون میداد ...

اینا فقط خودشونو گول میزنن وگرنه این زندگی به هیچ دردی نمیخوره یه مثقال عدالت نداره

هیچ داشته ایی نیست ک بشه شکرش رو کرد

شما افسردگی مغزی که میخاد بمیری و جسمی که اصرار به زندگی داره

سختیای ادامه زندگی رو روح و مغز میکشن پس جسم اینجا خیلی نباید دخالت کنه.😒