2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست
هرچی باشه  هیچ قرص روانی نباید بدون تجویز پزشک متخصص مصرف بشه.

عوارضش از قرص ال دی کمتر 

برو بخون متوجه میشی 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
توصیه میکنم بهت بدنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کن،تو اینستام پیجش هست،خدا هست حتی فراتر از تصورت،ه ...

میشه یکم از چیزای خوب دنیا بگین که الان کسایی که دارن به خودکشی فکر میکنن منصرف بشن؟

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توصیه میکنم بهت بدنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کن،تو اینستام پیجش هست،خدا هست حتی فراتر از تصورت،ه ...

عزیزم من با یه دوست روانشناس درارتباط بودم این مسیلرو باهاش مطرح کردم ایشون گفت دنبال اینجور چیزا و و خیلی ادعیه و روایات ک از زندگی پس از مرگ شده برم همرو خوندم اما یه ذره هم شک به دلم وارد نشده اونقدر مشتاق مرگم که هر ساعت براش دعوتنامه میفرستم

عوارضش از قرص ال دی کمتر  برو بخون متوجه میشی

ال دی  فکر به خودکشی توی افراد زیر ۲۵ سال رو به همراه نداره.

چه چیزی واقعا بالاتر از خودکشی هست که شما بخوای اونو جز عوارض حساب کنی؟ 

شما برو بخون و متوجه بشو.

منم همینا رو میگفتم ولی اونجا خدا عذابت نمیده اعمالت عذابت میدن

باز هم از عذاب دنیا کمتره...

نمیگم بی گناهم نه بی گناه نیستم ولی ترجیح میدم عذاب رو با عنوان عذاب بکشم نه بگن زندگیه حالشو ببر و عذاب بکشم

میشه یکم از چیزای خوب دنیا بگین که الان کسایی که دارن به خودکشی فکر میکنن منصرف بشن؟

همونقدر که انسان میتونه بد بین باشه همونقدرهم میتونه خوشبین باشه،وقتی شب به شب دونه دونه داشته هاتو یادت بنداز شکر کنی یعنی خوشبختی،نداشته هام حکمت خداست و ازش صبر باید طلبید خدا انسان و خیلی قدرتمند آفریده حس ضعف اصلا تو انسان قابل قبول نیست،همه جا بگو من میتونم وقتی یکی بهت باور داشته و تورو خلق کرده پس من کیه ام که تسلیم بشم بگم نمیتونم

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
ال دی  فکر به خودکشی توی افراد زیر ۲۵ سال رو به همراه نداره. چه چیزی واقعا بالاتر از خودکشی هس ...

فلوکستینو واسه خودکشی نکردن میدن به مردم 😳

تو راست میگی بده اصلا نباید اختراع میشد 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
همونقدر که انسان میتونه بد بین باشه همونقدرهم میتونه خوشبین باشه،وقتی شب به شب دونه دونه داشته هاتو ...

بنظرم شما رابطتت با خدا خوبه دعا کن من بمیرم فقط همین ازو خواهش میکنم

عمرا اگه داشته باشه مرگ اسودگیه

خیلی داره چشم دیدن میخواد،شما نمیخوای ببینی،امیدوارم خدای بزرگم به دل شما نور امید بندازه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
فلوکستینو واسه خودکشی نکردن میدن به مردم 😳 تو راست میگی بده اصلا نباید اختراع میشد 

یعنی به خودت زحمت ندادی یه سرچ توی اینترنت بکنیا.

فلوکستین برای مراحل ابتدایی درمانه نه برای کسی که تفکر خودکشی داره.این پایین متن دقیق عوارض فلوکستین که توی ویکی پدیا بود رو اوردم چون مثله اینکه شما سرچ کردن برات سخته.

عوارض جانبی جدی شامل سندرم سروتونین ، شیدایی ، تشنج ، افزایش خطر بروز خودکشی در افراد زیر 25 سال و افزایش خطر خونریزی است.  اگر به طور ناگهانی متوقف شود، ممکن است یک سندرم ترک با اضطراب ، سرگیجه و تغییرات حسی ایجاد شود.