2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست
بنظرم خدایی وجود نداره...

تو این روز های اخر ماه رمضان هرچی از خدا بخوای بهت میده امشب رو رو بیار از ته دل به بخدا قران بخون نماز بخون اگه میتونی فردام روزه بگیر مطمعن باش همه چیز از این رو به اون رو میشه بهت قول میدم 

میدونید من تو زندگیم همش مشکل دیدم

از همون اول همه ی تلاشمو گذاشتم روی توسل ب خدا و تلاش کردم کلی جون کندم تلاش کردم التماس خدارو کردم خیلی کارا انجام دادم ک خدا منو ببینه ندید ندید مشکلات زندگیم هی بدتر شد هیچ پشتو پناهی ندارم ک بتونه کمکم کنه و هیچکس نمیدونه من در این حد افسرده ام چون بخاطر خانوادم همچیو پنهون کردم.

دیدم خدا منو نمیبینه.اما بعد تر متوجه شدم اصلا وجود نداره و برای تصمیمم مطمئن تر شدم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین غمی ک الان داری بعد مرگت همراهت هست وگرنه من زودتر از تو خلاص میکردم خودمو مرد اونیه ک سختی ت ...

چقدر سختی... یعنی لایق یه قطره ارامش نبودم؟

عزیزم اگه اینجوری پس خدا چرا انقدر پیامبرها و امامهاشو امتحان کرده و بهشون سخت گرفته پس اونها که بیشتر از ماها باید شاکی میشدن،دل بده به خواسته خدا و بگو خدایا من مطیع توام و هراتفاقی قرار برام بیوفته بهم صبرشو عنایت کن قسم میخورم آروم میشی،از خدا همیشه صبر بخواه

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
خودتو نکش که عذاب الهیی میشی تا اخر عمر حالا باور نمیکنی برو زندگی پس از زندگی خودکشی کرده ها رو ببی ...

لااقل اگه اون دنیایی وجود داشته باشه فقط خدا عذابت میده نه خلق خدا

برو یه چند ماه فلوکستین بخور خوب میشی  همه چیم دایورت کن  کتاب هنر رهایی از دغدغه ها هم ...

فلوکستین روی همه جواب نمیده 

من که میخوردم تکلمم ایراد پیدا کرده بود و حافظم کم شده بود. و فکر به خودکشی دقیقا از بعد فلوکستین شروع شد.

پس نمیشه واسه همه نسخه یکسان پیچید.

گلّه ما را گله از گرگ نیست این همه بیداد شبان میکند
چقدر سختی... یعنی لایق یه قطره ارامش نبودم؟

هیچ کس نمیدونه یه هفته بعدش قراره چه اتفاقی بیفته

منتظر یه اتفاق خوب باش

بلاخره آرامش میاد

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
فلوکستین روی همه جواب نمیده  من که میخوردم تکلمم ایراد پیدا کرده بود و حافظم کم شده بود. و فکر ...

ممکن رو بعضیا اثر نذاره 

اما قرص خوبیه 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
فلوکستین روی همه جواب نمیده  من که میخوردم تکلمم ایراد پیدا کرده بود و حافظم کم شده بود. و فکر ...

جدیدا مصرف نمیکنم چون تاثیر نداره ولی خب گاهی پراپرونول میخورم الان

لااقل اگه اون دنیایی وجود داشته باشه فقط خدا عذابت میده نه خلق خدا

توصیه میکنم بهت بدنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کن،تو اینستام پیجش هست،خدا هست حتی فراتر از تصورت،همون خدا الان به دلت انداخته بیای اینجا حرف بزنی تا ما وسیله بشیم و آگاهت کنیم،تا بعدا شمای بنده نگی نمیدونستم و هی شاکی نباشی،عزیزجان یکم بیشتر فکرکن 

پدرم تحمل غم از دست دادنت خیلی سخته،دروغ بوده زمان همه چیو درست میکنه،درست نمیشه هیچوقت حتی روز به روز غمم دلتنگی هام زیاد و زیادتر میشه🖤
تا جوونم دلمو خون میکنه دیگه لازمش ندارم

میفهمم اما هیچ کاری جز صبر نمیتونی بکنی

کاری ک من دارم تو اوضاع سخت زندگیم میکنم

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست