2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست

زندگی در هر برهه ای از زندگی میتونه مانند زهر تلخ باشه امااا درست میشه و وقتی درست شد بارها دستاتو بالا میبری و اشک خواهی ریخت و خدارا شکر خواهی کرد که بچگی نکردی و این کار رو انجام ندادی. ..بارها و بارها برای خودم انفاق افتاد ..جان خییلی باارزشه شیطان رو به روحت دعوت نکن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شما قصدت خودکشیه تو گوگل سرچ میکنی چون حال و حوصله بحث کردن با مردمو قاعدتا نباید داشته باشی😐

عزیزم تو گوگل و زیر و رو کردم همشون مشخص میشن

گناه چیه عزیزم 

شما نمیخواهی راهنمایی بشنوی،

فقط دارید ناراحتی ها و اعتراضات خودتون رو ابراز میکنید

به هرحال خودکشی نکن

هم خدا وجود داره 

هم خودکشی گناه کبیره ست....

اینارو بزرگتر از شما ثابت کردند....

خدا شمارو هدایت کنه ان شاءالله.

به فکر عزیزات باش.... اونا چه گناهی کردن.... همممممه رو بی خیال،بعداز خودکشی مستقیم میری وسط جهنم. ...

من از اون موقع ک یادمه زندگیم جهنم بوده دیگه بعدا برام فرقی نداره

دخترم

عزیزم به چیزای خوب فکر کن واینکه در مورد خودکشی وآثار بعدش در اون دنیا تحقیق کن اگه گناه نبود و خدایی نبود همه آدمها اینکارو میکردن و تمام 

با دکترت مشورت کن یکی از عوارض همین قرص ها میل به خودکشی هست شاید داروی رو عوض کنه

سکوتم از رضایت نیست 😐😐کاربر قدیمی ام😊
مشکلت چیه ؟ افسردگی داری؟ فلوکستین اصلا خوب نیست ب خیلیا نمیسازه . دکترت کیه ؟ تهرانی 

همون سال ک دکتر رفتم از طریق مدرسه به یه متخصص معرفی شدم

نه عزیزم تهران نیستم

این شماره به چه دردی میخوره میشه لطفا بگی

می تونی به این شماره تماس بگیری مشکلاتتو درمیون بزاری کمکت می کنن

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار