2777
2789
عنوان

مرد مغرور و جدی

207 بازدید | 32 پست

من یکیو دوست دارم اما فقط به چشم خواهر منو میبینه، مرد بسیار جدی و مغرور و تا حدودی خشک بنظرتون چجوری میشه همچین آدمیو عاشق کرد واقعا؟ لطفا راهکار دارید بگید، فراموش کن و ایناهم خودم میدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم تایپم همینه دقیقا و منم باهاش اختلاف سنی زیاد دارم

ما ۱۶ سال. خیلی جذاب و طبق مد هستش.اما خب همینکه شما گفتیه، حتی حرفم میزنه یه مدلیه😅مثلا رواله، یا خداحافظی اصلا نداره. نمیدونم مخلص ازینجور چیزا. کلا کوتاه و جدی. اعصابم نداره معمولا من عادت کردم دیگه

ما ۱۶ سال. خیلی جذاب و طبق مد هستش.اما خب همینکه شما گفتیه، حتی حرفم میزنه یه مدلیه😅مثلا رواله، یا ...

وای عزیزم امیدوارم همیشه خوشبخت باشید، چقدر شبیه به من و اون آقا هستید ، منم با اون ۱۷ سال اختلاف سنی دارم و منو به چشم خواهرش میبینه ، جسارتا چیشد به شما علاقه مند شدن؟

وای عزیزم امیدوارم همیشه خوشبخت باشید، چقدر شبیه به من و اون آقا هستید ، منم با اون ۱۷ سال اختلاف سن ...

ای جان پس مثل ما. عزیز خواهرش و مامانم رفیق صمیمی بودن، منم با خواهر زاده اش یکسال از خواهرزاده اش کوچیکترم مدام خونه خواهرش بودم از بچگی. اینجوری اومد خواستکاری

ای جان پس مثل ما. عزیز خواهرش و مامانم رفیق صمیمی بودن، منم با خواهر زاده اش یکسال از خواهرزاده اش ک ...

وای عزیزم چقدر ذوق کردم... اما من با ایشون آشنای مشترک و اینا نداریم و دقیقا همینجوری که شما گفتید کلا به مدل خاصی هستن این ۳۰ به بالاها، امیدوارم یه روز نگاهش به من از خواهر تغییر کنه