2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 173 پست

عزیزم به خانوادت فکر کن که بعد تو چه قدر پیر و شکسته میشن 

امیدوارم خدا بهت اون قدر آرامش بده که به تصمیم الآنت بخندی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن مسخرع میکنم ن چیزی  وقتی تصمیمتو بیان میکنی ینی دنبال ی چشمه امیدی  میفهمی  جان ...

من امیدمو خیلی وقته چال کردم اگه تا الان کاری نکردم فقط بخاطر اینه ک ابروی چندین و چند ساله ی خانوادم نره

ببین غمی ک الان داری بعد مرگت همراهت هست

وگرنه من زودتر از تو خلاص میکردم خودمو

مرد اونیه ک سختی تحمل کنه

درواقع سختی دنیا سوهان روح هست

روحت داره تکامل پیدا میکنه

شعار نمیدم تجربه#  

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست

به فکر عزیزات باش....

اونا چه گناهی کردن....

همممممه رو بی خیال،بعداز خودکشی مستقیم میری وسط جهنم....

فکر کردی از اینجا خلاص میشی،میری بهشت؟؟؟

درحالیکه خدا برای تحمل سختی هات در دنیا اجر می‌نویسه

هیچ عذابی بدتراز خودکشی نیست

خودکشی باهرروشی چه مخفیانه چه آشکارا گناهه

چرا راه حل های بهتر وعاقلانه ترانتخاب نمیکنی؟

موفقیتت درتحصیلات درکار در ازدواج درهمه ی اموردیگ

چراخودتو برترنمیدونی ازینک باوجودت خیلیاارامش میگیرن وحتی اگربروز ندن بادیدن تویه لبخندبه لبشون بیاد وچقدر اون لحظه دلنشینه

من امیدمو خیلی وقته چال کردم اگه تا الان کاری نکردم فقط بخاطر اینه ک ابروی چندین و چند ساله ی خانواد ...

اوووو اینقد این دورع ها میاد و میرع ک نگم 

نصیحت نمیکنم خودتون عاقل ترید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هرکس خودشی کنی تا ابد در جهنم می‌مونه و روی بهشت نمی‌بینه می‌خوای از یک جهنم بری به جهنم دیگه؟!این جهنم یک روز تموم می‌شه ولی اون هرگز

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      

علت تصمیم احمقانه ت ببخشید توهین کردم هرچی که میخاد باشه ولی بدون که ..........هیچ چیز.....و هیچ کس.............در این دنیا ......ارزش خودکشی کردن رو .....نداره ......ونخواهد داشت....تمام.....

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....