سلام خانوما دو هفتس با عشقم قهریمو کاتیم سربازم هست
تا چند روز اول پیداش نبود حالا چند روزه میاد یکم سر میزنه به تل حالا امروز تو اکانتی که با من میچته عکس خودشو گذاشته که صورتش به سمت دریاس پشتشم انگار ب منه تکی منظورش چیه!!😐
دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه دلیلش بی منطق بود من جای بدی نمیرفتم بعدم اینکه گفتم سربازه درکش کنم بعد از ۴ روز بهش ی پ ...
یعنی حتی سعی نکردی از دلش دربیاری؟اصولا هر ادمی یجور حساسیتایی داره.وقتی حالا بر هر دلایلی حساسه رو این قضیه تو نمیتونی هم دوستاتو نگه داری هم عشقتو .ازش دلجوییم نکردی؟
لج کرد گفت ن منم لج کردم رفتم دلجویی کردم که بهش پیامک فرستادم میتونست جواب بده ولی نداد🙁
خب عزیزم مقصری به راحتیم پا پس کشیدی؟؟خب چند بار تماس میگرفتی مسیج میزدی بیا صحبت کنیم حلش کنیم باهم.تو رابطه اگه دو طرف بخوان لجبازی کنن که فاتحه اون رابطه خوندس.چند سالتونه هر دو؟
اخه فقط این نیست که به همچیم گیر میده نمیزاره برم سرکار ب قد مانتوم به ارایشم ب لباس مجلسی بازم بگم. ...
۵سال حیف نیس؟؟واقعا عاشقشی؟من خودمم ۲۳ سالمه و این خصلتای خوبی از من نیس ولی همیشه بهش اقرار کردم با اینکه خیلی مغرورم و خودمو دوست دارم ولی وقتی عاشق شدم بارها ازش عذرخواهی کردم و حتی شده مقصرم بوده بازم کوتاه اومدم چون رابطمون برام ببشتر از هر چیزی ارزش داشته.اگه برات ارزش دارع براش بجنگ .مطمئن باش پشیمون نمیشی،تهش میگی من تلاش خودمو کردم
۵سال حیف نیس؟؟واقعا عاشقشی؟من خودمم ۲۳ سالمه و این خصلتای خوبی از من نیس ولی همیشه بهش اقرار کردم با ...
اخه گلم میدونی چیه سال اول اشنایی اون منت منو میکشید ولی سال دوم سوم چهارم من نمیتونستم صبر کنم خودم میرفتم سمتش و عذر خواهی میکردم حتی اگه تقصیر اون بود یهو ب خودم اومدم دیدم از خودم بدم میاد بعد الان یکسالی میشه که اصلا پاپیش نمیزارم خودش اومده جلو من ی زمانی خیلی وابستش بودم اونم برام ناز میکرد منم بعدش سرد شدم دیگه نرفتم سمتش خودشم میدونه
میگه مثل قبلنا باش ولی خب خودش اینجوریم کرد 😒
دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤