2777
2789
عنوان

عشقم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست
مطمئني فقط تو داري اكانتشو؟؟؟😈چقد خبيثانه حرف زدم😂🤦🏻‍♀️ ولي بيخي چن روز ديه خودش مياد منت كشي

اره گلم این اکانتشو فقط من داشتم تا دو هفته پیش 😂

دو هفته شد هنوز نیومده😓

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
سر حساسیت های الکیش اینکه گفته بود هر جا میری فقط اطلاع بده منم گفتم دارم میرم خونه دوستم با دوستمم ...

لج کردن اونم تو رابطه عاطفی؟؟کار توام درست نبوده بنظرم.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لج کردن اونم تو رابطه عاطفی؟؟کار توام درست نبوده بنظرم.

اخه دلیلش بی منطق بود من جای بدی نمیرفتم 

بعدم اینکه گفتم سربازه درکش کنم بعد از ۴ روز بهش ی پیامک عاشقونه فرستادم جوابمو نداد 

بعد ی روز براش دوباره پیام فرستادم ببخشید مزاحمت شدم خدافظ

اگ مقصري خودت پيش قدم شو 

گفتم سربازه درکش کنم ۴ روز بعدش بهش ی پیامک عاشقانه فرستادم جوابمو نداد

یک روز بعدش باز پیامک براش زدم ببخشید مزاحمت شدم خدافظ😐

خب پ ديگ بهش پيام نده تا خودش پيام بده 

اره گلم دیگه پیام نمیدم  بهش اگه ام برگرده میخوام شرط بزارم 

۲۳ سالمونه سربازه

میخوام بگم بعد سربازیش باید بیاد جلو عقد کنیم ۲_۳سال عقد بمونیم ولی من دیگه نمیتونم دوست بمونم😐

اره گلم دیگه پیام نمیدم  بهش اگه ام برگرده میخوام شرط بزارم  ۲۳ سالمونه سربازه میخوام بگ ...

عجولانه و با قلبت تصميم نگير عزيزم

فقد عاقلانه تصميم بگيرو برو جلو❤️

انشالله هرچي خيره براتون پيش بياد

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

عجولانه و با قلبت تصميم نگير عزيزم فقد عاقلانه تصميم بگيرو برو جلو❤️ انشالله هرچي خيره براتون پيش ...

چشم گلم مرسی از دعای قشنگت💜

همچنین😍😘

اخه دلیلش بی منطق بود من جای بدی نمیرفتم  بعدم اینکه گفتم سربازه درکش کنم بعد از ۴ روز بهش ی پ ...

یعنی حتی سعی نکردی از دلش دربیاری؟اصولا هر ادمی یجور حساسیتایی داره.وقتی حالا بر هر دلایلی حساسه رو این قضیه تو نمیتونی هم دوستاتو نگه داری هم عشقتو .ازش دلجوییم نکردی؟

یعنی حتی سعی نکردی از دلش دربیاری؟اصولا هر ادمی یجور حساسیتایی داره.وقتی حالا بر هر دلایلی حساسه رو ...

لج کرد گفت ن منم لج کردم رفتم 

دلجویی کردم که بهش پیامک فرستادم میتونست جواب بده ولی نداد🙁

لج کرد گفت ن منم لج کردم رفتم  دلجویی کردم که بهش پیامک فرستادم میتونست جواب بده ولی نداد🙁

خب عزیزم مقصری به راحتیم پا پس کشیدی؟؟خب چند بار تماس میگرفتی مسیج میزدی بیا صحبت کنیم حلش کنیم باهم.تو رابطه اگه دو طرف بخوان لجبازی کنن که فاتحه اون رابطه خوندس.چند سالتونه هر دو؟

خب عزیزم مقصری به راحتیم پا پس کشیدی؟؟خب چند بار تماس میگرفتی مسیج میزدی بیا صحبت کنیم حلش کنیم باهم ...

اخه فقط این نیست که به همچیم گیر میده نمیزاره برم سرکار ب قد مانتوم به ارایشم ب لباس مجلسی بازم بگم..😑😂

دو تامونم ۲۳ سالمونه گلم ۵ سالم هست باهمیم😑

اخه فقط این نیست که به همچیم گیر میده نمیزاره برم سرکار ب قد مانتوم به ارایشم ب لباس مجلسی بازم بگم. ...

۵سال حیف نیس؟؟واقعا عاشقشی؟من خودمم ۲۳ سالمه و این خصلتای خوبی از من نیس ولی همیشه بهش اقرار کردم با اینکه خیلی مغرورم و خودمو دوست دارم ولی وقتی عاشق شدم بارها ازش عذرخواهی کردم و حتی شده مقصرم بوده بازم کوتاه اومدم چون رابطمون برام ببشتر از هر چیزی ارزش داشته.اگه برات ارزش دارع براش بجنگ .مطمئن باش پشیمون نمیشی،تهش میگی من تلاش خودمو کردم

۵سال حیف نیس؟؟واقعا عاشقشی؟من خودمم ۲۳ سالمه و این خصلتای خوبی از من نیس ولی همیشه بهش اقرار کردم با ...

اخه گلم میدونی چیه سال اول اشنایی اون منت منو میکشید ولی سال دوم سوم چهارم من نمیتونستم صبر کنم خودم میرفتم سمتش و عذر خواهی میکردم حتی اگه تقصیر اون بود یهو ب خودم اومدم دیدم از خودم بدم میاد بعد الان یکسالی میشه که اصلا پاپیش نمیزارم خودش اومده جلو من ی زمانی خیلی وابستش بودم اونم برام ناز میکرد منم بعدش سرد شدم دیگه نرفتم سمتش خودشم میدونه

میگه مثل قبلنا باش ولی خب خودش اینجوریم کرد 😒