2777
2789
عزیزم پوستتون چربه ؟؟ اگ چربه جلبک اسپیرولینا بخر با سفیده تخم مرغ و آبلیمو قاطی کن بزن به پوستت معج ...

اره ولی خیلی حساسه پوستم شمانتیجه گرفتی؟بدترنشه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی توجهی .مدام خودتو جوشاتو تو آینه نگاه نکنی.باهاش ور نری سرخ کردنی و گرمیجات نخوری .هرچی حساس باشی ...

دکترم رفتم اکنوترن مصرف کردم یه دوره خوب بودولی بازبرگشت بعداینکه دورش تموم شد

جواب میده؟شمانتیجه گرفتی؟

اره عالی هست حتما انجام بده 

من با جرم گیر صورت می‌شورم بری داروخونه بهت میدن ژل هست که چرک صورتو درمیاره لایه بردار فوری هم بهش میگن 

حتما هم بعدش  مرطوب کننده ضد جوش فاقد چربی بزن

دقیقاخیلی حساسم دیونه میشم 

من همه کار کردم از چرک خشک کنو اکنومیسو همه چی تا راکوتان ک اخرین راهه یا میتونی همینایی ک گفتم و رعایت کنی و صبر زیادی داشته باشی تا خوب شه یا اینکه بری پیش متخصص پوست مو تحت نظرش راکوتان بخوری ک البته بگم راکوتان عوارضای خیلی بدی داره  ولی من تجربه دارم خودم وقتایی ک توی غذا خوردن رعایت میکنمو خیلی به صورتم فک نمیکنم وجوشامو هی جلوی آینه چک نمیکنم خیلی کمتر جوش میزنم

عزیزم   یا از کبدته  یا از هورمونات و مشکلاتی از قبیل عفونت و اینا  اول ریشه یاب ...

ممنونم عزیزم دکتررفتم گفته هورمونیه ولی عطاری رفتم گفتن ب خاطراسیدکبده نمیدونم والا

این دیگه غصه خوردن داره اگه خیلییی درگیری باهاش برو دکتر یه دوره درمانی بگذرونی خوب میشی یکم فقط داد ...

رفتم اخه هرجاک فکرشوبکنی دکترعطاری داروخونه بعددوره درمان جوشام برگشت وااسه همین دارم دیونه میشمممم