2777
2789
عنوان

دونه دونه دونه💃

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 59 پست

یک جوری میزون میکنه که مارو که به هم برسونه

دل گرفتاره ، عاشق یاره 

من نه مستم نه هوشیار 

یه حال جدیدی بینمونه 

یه چیزایی توی چشماته که دلمُ می‌لرزونه

آدم از تک و تنهایی بدجوری میترسونه 

این زندگی زندگی نمیشه

نباشی یه زندونه 

چی داری که نفساتم آخه یه جورایی درمونه 

دلی که به رفتار تو ، طرفدار تو ، گرفتار شد 

وقتی که دلبریاتو دید 

یک شبه بی اَفسار شد 

تو دل رُبایی منی 

نفسی ، هوای منی

بالا بری پایین بیای تو دیگه برای منی

یه جوری میزون میکنه که مارو باز بهم برسونه دل گرفتاره عاشق یاره من نه مستم و هوشیار حال جدیدی بین ...

اخ دستت طلا خط دوم سهم من بود که نوشتی😁

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوهوهو 

حالا بیا وسط

قررررتو کمرممم فراونههه نمیدونم کجاااا بریزم

اخ اخ

شاباش  بده  

انگار همون دختری نیستم که چند دقیقه پیش داشتم فکر میکردم چجوری خودکشی کنم😏

ولش حالا اونارو

کییییی بلد بشکننننن بزنهههه.

کی بلده چشمک  بزنههههه

لی لی لی

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
هوهوهو  حالا بیا وسط قررررتو کمرممم فراونههه نمیدونم کجاااا بریزم اخ اخ شاباش  بده &nb ...

الاغ خودکشی چرا

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
اخ دستت طلا خط دوم سهم من بود که نوشتی😁

دیگه کاملشو نوشتم اسی دست  از سر کچل همتون برداره😁😁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

تاپیک بعدیت بودم

خسته_نباشی_دلاور#  

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
امضا چی میگ؟😐💔 

با دوستان چت میکردیم یکیش گفت عاشقتم و اینا منم گفتم مرسی زن عزیزم بعد جوگیر شدیم ادامه دادیم یکی پرسید عاشق خنده چیه تو هست دوست خنگمم گفت شوهرم هس😐😑

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
هیییییی :)

😏😏بررووووو الاغ