2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی توضیح بده چی هست اصلا

مــــن ســرم گــم گــناه اســت ســرم داد بــزن                   سینــه ات سخــت به تنـگ آمــده فــریـاد بـزن                      جــمعه هــایی کـه نـبودی بـه تـفـریـح زدیــم                       مــا همـه در غــم هجـــران تــو تسبیــح زدیــم                      دستــگیری؟؟ بــه تمـنا رفـیقی بــفرســت                               اللهم عجل لولیک الفرج
چی دوس داری ؟حست چقد درسته

اینکه حس ششم داشته باشم..ندارم فقط دو سه باری برام پیش اومد مثلا تو فکر ی آشنایی ی فامیلی رفتم و فک کردم ب مردنش خیلی بی اختیار ..و ب چندروز کشید طرف مرد ...فک کنم اگه رو این حسا بشه کار کرد قوی ترمیشن

اینکه حس ششم داشته باشم..ندارم فقط دو سه باری برام پیش اومد مثلا تو فکر ی آشنایی ی فامیلی رفتم و فک ...

منم این حسو دارم از چندنفرم پرسیدم اونام داشتن ب حس ششم ربطی نداره

خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤
منم این حسو دارم از چندنفرم پرسیدم اونام داشتن ب حس ششم ربطی نداره

وای خیلی بده ...واسه چیه؟هیچوقت نمیفهممش ولی بعد اتفاق ک نیفته حس بدی میگیرم میگم من میتونسم جلوشو بگیرم می‌دونم نمیشه ولی ی حس عذاب وجدان بدمیمونه

وای خیلی بده ...واسه چیه؟هیچوقت نمیفهممش ولی بعد اتفاق ک نیفته حس بدی میگیرم میگم من میتونسم جلوشو ب ...

انگار انتظار مرگش رو میکشی

ن ن ن اینکه انتظار بکشیا ولی انگار میدونی قراره بمیره منتطری تا بمیره خیالت راحت شه یا ی همچین چیزی

اصن نمیشه گفتش

خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤