2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 33 پست
بیشتر دکترا عمل که می کنی هفته بعدش گچو در میاری دو سه روز بعدشم بخیه هارو می کشی چسب زدنم یادت میدن ...

یعنی حداقل باید ۱۰ روز تهران باشم.

بعد یه سوال دیگه. بخیه کشیدن درد داره؟

تا چند وقت بعد ادم احساس فشار داره تو صورتش؟

دکتر نوری رو انتخاب کردم

پیجشو میدی؟

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حداقل باید ۱۰ روز تهران باشم. بعد یه سوال دیگه. بخیه کشیدن درد داره؟ تا چند وقت بعد ادم احساس ...

اره تقریبا احساس فشار فقط برا اون موقعست که گچ روشه بخیه کشیدن دردش زیاد نیست یه کوچولو حالت سوزن سوزن میشه آدم

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

هردکتری سبک خودش رو داره امکان داره حتی بخاد بری پیشش واسه چسب یا واسه اون ترمیم اون خط ها که میمونه ...

به نظرتون با خود دکتر در میون بذارم؟

اخه تنها دکتریه که از مدلش خوشم اومده. طبق سلیقه منه کارش.

بین اینکه عمل نکنم یا یکی دیگه عملم کنه ترجیح میدم کلا عمل نکنم

به نظرتون با خود دکتر در میون بذارم؟ اخه تنها دکتریه که از مدلش خوشم اومده. طبق سلیقه منه کارش. بی ...

امکان داره به دکتر بگی بخاطر اینکه مریضشو از دست نده بگه ن نیازی نیس زیاد بیای و خب دیگه نگه بیای مطب و واسه دماغت مشکل ایجاد بشه

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫
اره تقریبا احساس فشار فقط برا اون موقعست که گچ روشه بخیه کشیدن دردش زیاد نیست یه کوچولو حالت سوزن سو ...

شما از عمل راضی هستید؟

یعنی زمان به عقب برگرده بازم عمل میکنید؟

امکان داره به دکتر بگی بخاطر اینکه مریضشو از دست نده بگه ن نیازی نیس زیاد بیای و خب دیگه نگه بیای مط ...

یا خدا چه ترسناکه😭🥺😖

واقعا چیکار کنم؟

بخدا با چه بدبختی ازش نوبت گرفتم

شما از عمل راضی هستید؟ یعنی زمان به عقب برگرده بازم عمل میکنید؟

اره منکه خیلی راصیم با اینکه بینیمو طبیعی عمل کرده دلم میخواد بازم عمل کنم ولی شوهرم نمیزاره

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

یا خدا چه ترسناکه😭🥺😖 واقعا چیکار کنم؟ بخدا با چه بدبختی ازش نوبت گرفتم

خب توی کدوم شهری؟ توی گوگل بزن بهترین دکتر های جراحی زیبایی مثلا فلان شهر بعد واست لیستشون رو میاره برو یکیو انتخاب کن

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫