2777
2789
عنوان

عمل بینی

108 بازدید | 33 پست

عزیزانی که عمل کردن یا اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنن😊🥰

بعد از انجام عمل بیمار چند سری دیگه باید به پزشک مراجعه کنه؟ فواصل بین این ویزیت شدن ها چقدر خواهد بود؟

من خودم شهرستانم میخوام تهران عمل کنم. خواستم بدونم  به جز هفته اول لازمه بازم تهران باشم یا میتونم برگردم سر کار و زندگیم😖

عزیزم به نظرم تو شهر خودتون عمل کن چون خیلی نیازه که بتونید سریع به دکترتون مراجعه کنید

چند بار باید مراجعه کنم؟

اخه خیلی از کار دکتره خوشم اومده. طوری که اگر قبولم نمیکرد هیچ جراح دیگه ای رو شاید نمیتونستم انتخاب کنم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تو شهر خودت عمل کنی خیییلی بهتره

هر دکتری سبک خودشو داره 

بعضی دکترا یه بار عمل میکنن چسب زدنم یادت میدن دیگه تمام

دکتر من خیلی دنگ و فنگ و برو بیا داشت

باید از دکتری که انتخاب کردی این سوال رو بپرسی

ولی عمل بینی یه باره حتما یه دکتر خیلی خوب انتخاب کن

چند درصد احتمال داره ادم بهوش نیاد؟؟ من دوست دارم عمل کنم میترسم

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
چند بار باید مراجعه کنم؟ اخه خیلی از کار دکتره خوشم اومده. طوری که اگر قبولم نمیکرد هیچ جراح دیگه ا ...

کدوم دکتر؟

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بیشتر دکترا عمل که می کنی هفته بعدش گچو در میاری دو سه روز بعدشم بخیه هارو می کشی چسب زدنم یادت میدن تموم میشه

ولی موردم دیدم دکتر سه بار بعد عمل بینی طرفو گچ کرده و سه هفته طول کشیده

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

این راسته که هرکس عمل کرد هرچند سال یک بار باید بیاد ترمیم؟؟

ببین تو شهر خودت عمل کنی خیییلی بهتره هر دکتری سبک خودشو داره  بعضی دکترا یه بار عمل میکنن چس ...

میدونم رفت و امدش سخت خواهد بود ولی از کارش خیلی خوشم اومد. دستمزد بالایی هم دارهگ ۴۰ میلیون باید خرج کنم بدون هزینه رفت و امد و ازمایش و ...

ولی همون که خودتون فرمودید دیگه یه باره..

چند بار باید مراجعه کنم؟ اخه خیلی از کار دکتره خوشم اومده. طوری که اگر قبولم نمیکرد هیچ جراح دیگه ا ...

هردکتری سبک خودش رو داره امکان داره حتی بخاد بری پیشش واسه چسب یا واسه اون ترمیم اون خط ها که میمونه و اون کبودی ها اصلا من پیشنهاد نمیکنم که بری یه شهر دیگه عمل کنی چون من وقتی عمل کردم دکترم هی زنگ میزد که بیاید مطب

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫
چند درصد احتمال داره ادم بهوش نیاد؟؟ من دوست دارم عمل کنم میترسم

اگرم به هوش نیای مرگ راحتی داری...

مرگ راحت نعمته

ولی خب در مجموع نباید به این چیزا فکر کنی. افکارتو مثبت نگه دار

ن اون واسه لیفته

حتی اگه انحراف بینی داشته باشیم؟