2777
2789
سوال منم هست یعنی فکر کنم اگر برنج ایرانی خوردی نفری ۱۰۰تومان اگر برنج خارجی نفری ۷۵ 

عزیزم باید ببینی قوت غالبتون چی بوده یعنی بیشتر برنج مصرف کردین یا نون اگ‌ نون ک میشه همونو۲۱ هزارتومن اگ ک برنج استفاده کردین ایرانی بوده برنجتون ۱۰۰ هندی ۷۵ 

مثلا ما افطار نون میخوریم اکثر شبا برنج و سحرم نون میخوریم همون قوت غالب میشه نون یا گندم‌

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بله.. معمولا مردم برنج بیشتر میخورن دیگه باید اونو بدن... هرکدوم دوسداشتی بده.. بعضیا ندارن  گن ...

اها که اینطور 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فطریه به بچه بک روزه حتی تعلق میگیره 

اینی هم که میگن ۲۰_۷۰_۱۰۰یعتی غوت وغذای غالبتون چیه ؟؟

اگه مصرف نان بیشتره وغذاهای نانی بیشتره غوت غالب میشه گندم،وفطریش به ازای هر نفر ۲۰تومن هست 

اگه برنج ایرانی و هندی هم هست که گفته چقدر باید فطریه داد 

اره خب ما برنج ایرانی میخوریم ۵ نفریم میشه ۵۰۰ ولی اکثر چون همه گندم میدن ما هم یر گندم میدیم 

حله... ممنون

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟