2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست
خب چرا اولش به این فکر نکردی که طرف شرایطش اینه

فک میکردم چون تک پسره خانواده اش کمکش میکنه اخه پیش ما همه خانواده هاشون پشت پسراشون هست برام عجیبه که باباش به فکر خونه دار شدن پسره نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون روز اول دیدی هیچی نداره چرا خواستی که هم خودت اذیت بشی هم اون،میخوای تواین سه ماه معجزه بشه

فک میکردم خانواده اش پشتش اما پسره رو رها کردن به حال خوشن و با این گرونی روزگار مگه میشه تنهایی به خونه و ماشین رسید

فک میکردم چون تک پسره خانواده اش کمکش میکنه اخه پیش ما همه خانواده هاشون پشت پسراشون هست برام عجیبه ...

بایدشرایط خودشو میسنجیدی نه باباش،،الانم بااین رفتارها شوهرتو اذیت میکنی الان شرایط اقتصادی خیلی بده ملت بعد چندسال هنوز خونه ندارن چه برسه به شما که هنوز سه ماهه

چون تو ناز و نعمت بزرگ شدی درسته واست سخته.. منم روز اول ک همسرم اومد خاستگاریم نه خونه نه ماشین حت ...

خیلی سخته خیلی فک نمیکردم مسائل مالی ایقدر مهم باشه چون سختی نکشیدم نمیدونستم بی خیالی بیرون اوردم 

چطور بله دادی پس روز اول ندیدی الان گریه کردی

دیدم اخلاقش خوبه پسر خوبه بله دادم 

بابا بهم گفت که زیاد ندارن منم گفتم اشکال نداره بالاخره جور میشه.ولی الان میبینم سخته  افسرده شدم

فک میکردم چون تک پسره خانواده اش کمکش میکنه اخه پیش ما همه خانواده هاشون پشت پسراشون هست برام عجیبه ...

گلم هنوز عقدی...بزار بری تو خونه خودت بعد خیلی حساس شو...برا خونه دارشدن عجله نکن...سخت نگیر...چون واقعا سخته...اما تشویقش کن اول ماشین بگیره...

اما یه نکته ای که میخام بگم اینه فکر کن در اینده ماشین و خونه داشت شوهرت...پولم فراوون ولی تو رو دوست نداشت...یا باهات زیاد حال نمیکرد بهت محل نمیذاشت..میگی چرا میگه بیا پول که ریختم برات فروان دست از سرم بردار..بنظر من زیاد رابطتونو بخاطر پول خراب نکن چون پول بدست میاد اما رابطه ای که غرور مرد توش له بشه و احساس کنه زنش خیلی بش سخت میگیره وراضی به چیزی نیست هرگز درست نخاهد شد...از دوران عقدت برای خوش گذونی و خاطره سازی استفا ه کن...نه حرص و جوش