2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 48 پست
چرا گریه نداره که در کنار هم همه رو می خرید

صبر ندارم و نه امید با این گرونی و بدون کمک خانواده چجوری میتونه خونه دار و ماشین داره از بس عصبانم از دست خانواده بی فکرش خورده که دیگه نمیخوام پا بزارم خونشون حالم بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکردم چون تک پسره خانواده اش کمکش میکنه اخه پیش ما همه خانواده هاشون پشت پسراشون هست برام عجیبه ...

تو که می دونستی چرا بله دادی؟البته خود من هم همینطور گول حرفاشونو خوردم که آره ساپورتش می کنیم و اینا الان شوهرم کار نداره که بره وام بگیره خونه داره مستاجره رو بیرون کنه.بهر حال باید کنار بیای.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
خیلی سخته خیلی فک نمیکردم مسائل مالی ایقدر مهم باشه چون سختی نکشیدم نمیدونستم بی خیالی بیرون اوردم&n ...

برای کسی ک همیشه همه چی واسش فراهم باشه بله خیلی سخته...ولی کاشکی قبل از انتخاب با قلبت با عقلت فکر کنی..احساسی برخورد نکن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دیدم اخلاقش خوبه پسر خوبه بله دادم  بابا بهم گفت که زیاد ندارن منم گفتم اشکال نداره بالاخره جو ...

ببین فقط میتونم بگم زندگی بالا پایین داره 

خودمون یک روز برا ۵ میلیون پول رهن خونه مونده بودیم پلاک دخترم فروختم هزار تومن هزارتومن قرض کردیم

ولی همیشع اونجوری نمیمونه

خدا بزرگه

اگه اخلاق خوبی داره مرد زندگیه صبر کن اونم درست میشه

بسپار به خدا ان‌شاالله روزی زندگیت روز به روز بیشتر بشه

گلم هنوز عقدی...بزار بری تو خونه خودت بعد خیلی حساس شو...برا خونه دارشدن عجله نکن...سخت نگیر...چون و ...

کلی خواستگار پولدار داشتم اما چون خوشم نمیود قبول نمیکردم الان که خونه زندگی خودمو مقایسه میکنم افسرده گی گرفتم

برای کسی ک همیشه همه چی واسش فراهم باشه بله خیلی سخته...ولی کاشکی قبل از انتخاب با قلبت با عقلت فکر ...

دقیقا خیلی احساسی برخورد کردم اصلا میرم خونشون دردیوار خونشون نگاه میکنم بغضم میگیره 😔 وسایلشون همش قدیمیه ولی ما چند بار خونمون عوض کردیم و وسایلمون نو و جدیده هیچوقت زندگی خودمو نمیدیم و زندگی فامیلمون میدیدم الان حسرت زندگی خودمو دارم 

دقیقا خیلی احساسی برخورد کردم اصلا میرم خونشون دردیوار خونشون نگاه میکنم بغضم میگیره 😔 وسایلشون همش ...

واسه ازدواج هیچ وقت احساسی برخورد نکن..ولی اگه همسرت آدم زرنگ و فعالی باشه مطمعن باش اون زندگی ک درخور شما باشه رو برات تامین میکنه..منم روز اولی ک زندگیمو شرو کردم مستاجر بودم ماشین نداشتیم..این در حالی بود ک مجردی هیچ وقت مستاجری رو درک نکرده بودم...الان خدا رو شکر راضیم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
تو که می دونستی چرا بله دادی؟البته خود من هم همینطور گول حرفاشونو خوردم که آره ساپورتش می کنیم و این ...

حالم دیگه از افرادی که فقط حرف میزنن بهم میخره باباش فقط حرفای قشنگ میزنه من تو این مدت هیچ چیزی ندیدم با کل پولش برام مراسم گرفت و طلا خرید ک جلو فامیل و خانواده سر افکنده نشم ولی الان هیچی 😔بازم هیچ.

حالم دیگه از افرادی که فقط حرف میزنن بهم میخره باباش فقط حرفای قشنگ میزنه من تو این مدت هیچ چیزی ندی ...

مال من هیچی نخریدن تازه الان که میگیم بیا جهیزیه آمادس ببریم میگه مادرپدرم کمک نمی کنن بابات پول قسطو بده.برای وام منم نقشه کشیده بودن فکر کن!پسرشون لخت بود هیچی نداشت مادره دنبال زن بود براش!

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...