2777
2789
خانم هر چیزی خوب و بد داره نمیشه با قطعیت نظر بدی ادم اگه خودش درست باشه با این چیزا راه کج نمیره &n ...

هرجور مایلین من تا اونجا که تونستم خواستم کمک کنم. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
شما اعتقاداتتون همونه که بود؟  یه نفر چطور میتونه هم دستورهای خدا رو انجام بده هم انجام نده؟&n ...

عزیزم آخه سریال چه چیز بدی داره؟

شما ینی تو عمرتون سریال خارجی نگاه نمیکنید؟؟

بله من هم نماز میخونم هم روزه میگیرم 

به امید روزای خوب😍❤🧡💛💚💙💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بحث راجع به داشتن یا نداشتن بود نه راجع به دیدن فیلم و سریال ترکی.

سریالهای ترکی که از دم مزخرفه

من حتی سریال ایرانی ام نمیبینم اتلاف وقته

اما اینکه بیاییم بگیم هرکی ماهواره داره منحرف شده و اخلاقش فاسده و روی تربیت خودش و بچه هاش تاثیر میزاره این چیز اشتباهی هست و راجع به همه صدق نمیکنه.

همه اش بستگی به خود آدم داره.

من تلگرام دارم چیز بد ندیدم ولی اینستا نه

هرکسی یجوراستفاده میکنه.متوجه حرفم ک شدین بکسی قصدتوهین نداشتم کانالای س..و..پ..ر چندساله کارتیه ولی اینستاپره عکسوفیلمه

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡

ن راست میگن حتی تو غربم این سریالای ترکیه ای یا اونایی که دیگ واقعا بدون سانسوره رو تو تی ویشون نشون ...

همه شبکه هارو تقریبا داریم 

پس چرا من سریال ترکی نمیبینم 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

وایی من عاشق برنامه آشپزی در طبیعت هستم یه روز نگاه نکنم انگار یه چیزی کم دارم، و کانالای کارتون فقط بیشتر کارتون نگاه میکنم 10 تا کانال کارتون رو گذاشتم کنار همدیگه همه کارتونای دوران بچگی آنشرلی پرین هایدی زنان کوچک خانواده دکتر ارنست... اینارو نگاه میکنم و فیلم انیمیشن😍😍😍

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من خیلی مواقع بعضی سریال خارجیارو. با گوشی نگاه کردم الان انقدر گوشیا پیشرفته شدن نیاز به تلویزیون ن ...

همینو بگو. چون ندارن ندیدن، براشون ی سری تابو ساخته شده ک شده ملکه ذهنشون 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ن راست میگن حتی تو غربم این سریالای ترکیه ای یا اونایی که دیگ واقعا بدون سانسوره رو تو تی ویشون نشون ...

اینارو از کجا میگین شما همین تو غرب شما اینترنت رایگانه یا هم خیلی مفته ماهواره هم ک چیزی جز اینترنت نیست یعنی چی که باید هزینه کنن یا اینارو نشون نمیدن😐

یه چیزی میشه دیگه
برده داری هم یه  زمان برای سیاه پوست ها شده بود عقیده

اینو با برده داری یکی میکنین؟ 

این عقاید نه ظلمه نه چیزی. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من الان برای دخترم جم کید گذاشتم  اخه پویا چیه آدم یاد عزاداری میفته و اون وسط ها یه کارتونی ه ...

اره واقعا

من بابام مخالفه وگرنه خیییلی دوست دارم

خواهرمم اینا هم داشتن ولی گفت بزار بچه‌ها از اب و گل دربیان بعد دوباره وصل میکنم

ولی کلا کانالای اهنکاش و خبرش فیلم‌های ایرانی که میزاره خییلی خوبه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
پس چی بگم؟کارتون میبینه منم گاهی برنامه های آشپزی و ورزش و فیلمهای خارجی که زیر نویس عربی دارن.

خب میگم من منظورم کارتن نیس. 

فیلمای خارجیه. 

تهمت زدن خیلی آسونه.  منم میتونم اینکارو کنم.  ولی خداروشکر که نمیکنم 😊

دیگه کل ملت شماهارو میشناسن نیاز به سیا بازی نیس

انقد با امثال شما توییتر سروکله میزنم که حفظم جملات گوهربارتونو

هرکسی یجوراستفاده میکنه.متوجه حرفم ک شدین بکسی قصدتوهین نداشتم کانالای س..و..پ..ر چندساله کارتیه ولی ...

منم اینستاگرام ندارم. بخاطر همین چیزها 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷