2777
2789
خوب من که از راهنمایی یعنی ۱۱ ، ۱۲ سالگی تا الان که ۳۷ سالمه میبینم چی؟میشه ۲۵ سال  کارتونم نم ...

الان شما واجبات رو کامل انجام میدی؟ 

همه چیتون مثل قبله؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قدرت انتخاب میدونین چیه جانم؟  شما میتونی با گوشیت مستهجن ببینی، ماهواره هم همین‌طور. اما انتخ ...

بله درست میگین خب

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
الان شما واجبات رو کامل انجام میدی؟  همه چیتون مثل قبله؟

هرکسی عقیده ای داره دیگه لطفاً ولش کنین من جوابمو گرفتم

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
همینو بگو. چون ندارن ندیدن، براشون ی سری تابو ساخته شده ک شده ملکه ذهنشون 

یه چیزی شنیدن هی تکرار میکنن

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
اینو با برده داری یکی میکنین؟  این عقاید نه ظلمه نه چیزی.

فعلا که شده ابزار ظلم 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
بله درست میگین خب

افرین. امیدوارم دیگه بدون بررسی جوانب چیزیو ک صرفا شنیدین نشر ندین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بابا ۲۵ سال گذشته ها ، من از اول زندگی تا الان اعتقادم تغییری نکرده  همیشه خدا رو قبول داشتم و ...

خب به من بگیر واجبات تون چی؟ 

اعتقاد به خدا فقط ملاک نیس که عزیز من. آیا به دست راش گوش میدین همچنان؟ 

خب میگم من منظورم کارتن نیس.  فیلمای خارجیه.

فیلمای خارجی فقط تو ماهواره نیست تو تلگرام هست تو اینستا هست تو سایتای ایرانی هم هستن  پس بهتره گوشیمونو بندازیم دور با این حساب

یه چیزی میشه دیگه

چراباورتون نمیشه؟

البته شما اون خانم رو ریپلای زدین اما من جوابتون میدم

من تمام واجبات رو در حد توانم انجام میدم.چادر هم میپوشم.

و عضو کانون و هیئت هستم.

منافاتی نداره با دینم البته خودم تشخیص دادم چی ببینم چی نبینم.

مغز! عقیدتون با سریال ضد زن یاور و اخبار 20و 30تقویت میشه؟  برا عقیدتون مطالعه کنید

من خودم با سریال های ضد زن و شوخی با زن دوم مخالفم. 

ولی 20 و سی خیلی از اخبار بی بی سی و ایران اینتر نشنال بهتره. حداقل از سمت کسی جز خودمون هدایت نشده🌻

من نمیام در مورد اعمال مذهبیم اینجا شو بذارم اما همون اعمالی رو که قبل از دیدن برنامه های ماهواره انجام میدادم هنوز و حتی بیشتر الان انجام میدم 

عزیزم بزرگترین دشمن انسان مقاومت در برابر واقعیت هاست 

سعی نکنین فقط چیزی که به خردتون دادن رو تکرار کنید کمی هم در موردش فکر کنید 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
دیگه کل ملت شماهارو میشناسن نیاز به سیا بازی نیس انقد با امثال شما توییتر سروکله میزنم که حفظم جملا ...

👍👍👍

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎