2777
2789
خودتون میگید فقط کارتن میبینه بچه ام. 

خوب من که از راهنمایی یعنی ۱۱ ، ۱۲ سالگی تا الان که ۳۷ سالمه میبینم چی؟میشه ۲۵ سال 

کارتونم نمیدیدم ، هم فیلم هم خبر و خیلی چیزای دیگه تازه میگم اون موقع ماهواره های انالوگ بود که کلا با فرهنگ ما جور نبود 

والا هیچکدوممون از راه راست ، منحرف نشدیم 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
منم ندارم پس به صورت کلی راجع به داشتن ماهواره نظر ندین. کسی که بخاد کاری کنه راهش رو پیدا میکنه و ...

ن راست میگن حتی تو غربم این سریالای ترکیه ای یا اونایی که دیگ واقعا بدون سانسوره رو تو تی ویشون نشون نمیدن خونواده هاییم ک بچه دارن اجازه ندارن بیارن  اونایی هم ک ماهواره میارن باید برا هر شبکه ایش یلی هزینه کنن تو ایرانه ک راحت در دسترس همست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ده ساله داریم پس کِی میخاد اثر بدشو بزاره؟؟ بنظرم فضای مجازی خیلی مضخرف تره

شما اعتقاداتتون همونه که بود؟ 

یه نفر چطور میتونه هم دستورهای خدا رو انجام بده هم انجام نده؟ 

یکیش باید بشه. 

اگه به خلاف عقیده تون حرکت کنین دیگ رفته رفته عقیده و اعتقادت‌ ن کم رنگ میشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نه همچین فکری نمیکنم.  البته الان خودتون میدونین فیلم ها به مرور داره لختی تر و مستهجن تر میشه ...

قدرت انتخاب میدونین چیه جانم؟ 

شما میتونی با گوشیت مستهجن ببینی، ماهواره هم همین‌طور. اما انتخاب میکنی چی ببینی

حالا ی عده قدرت جن سی براشون تصمیم میگیره ن قدرت عقل

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
گفتی جم جونیور ما رفتیم مشهد بعد هتلمون ی شبکش جم جونیور بودش خواهرزادهم که داشتیم میرفتیم میگفت م ...

من الان برای دخترم جم کید گذاشتم 

اخه پویا چیه آدم یاد عزاداری میفته و اون وسط ها یه کارتونی هم میده

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
میگم که اثرش محسوس نخواهد بود.  ولی رفته رفته اثر میذاره رو اعتقاداتتون.

بابا ۲۵ سال گذشته ها ، من از اول زندگی تا الان اعتقادم تغییری نکرده 

همیشه خدا رو قبول داشتم و عاشقانه تو تمام لحظات زندگیم حضورشو حس کردم هنوزم همونم 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
کسایی ک اینستاوتلگرام دارن و ازماهواره نترسونین😕😂

من تلگرام دارم چیز بد ندیدم ولی اینستا نه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
والا. همین سریال ایرانیاس دیگه. حالا یکی دوس داره اونو ببینه ک با گوشی هم میشه😂

من خیلی مواقع بعضی سریال خارجیارو. با گوشی نگاه کردم الان انقدر گوشیا پیشرفته شدن نیاز به تلویزیون نیست هرکسی بخواد زیر ابی بره با گوشی هم میره 

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
منم ندارم پس به صورت کلی راجع به داشتن ماهواره نظر ندین. کسی که بخاد کاری کنه راهش رو پیدا میکنه و ...

عزیزم این حرف من نیس اینو کسایی میگن که همه جانبه بررسی کردن اثرات رو

بابا ۲۵ سال گذشته ها ، من از اول زندگی تا الان اعتقادم تغییری نکرده  همیشه خدا رو قبول داشتم و ...

نه هنوز متوجه نیستی اروم اروم تاثیر میذاره فعلا گرمی🤣🤣🤣🤣🤣

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
شست و شوی مغذی نیست. تلوزیون هر کشور چیزایی رو نشون میده که مربوط به عقیده مونه.  شما به این م ...

مغز! عقیدتون با سریال ضد زن یاور و اخبار 20و 30تقویت میشه؟ 

برا عقیدتون مطالعه کنید

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

شما فک کردین واقعا اون درصد از مردای ایرانی که چنتا تایپیکش چندماه گذشته تو همین سایت بود و میگفت شوهرم تو دیوار با زنایی که باهاشون رابطه داره چت میکنه ک شک نکنم 

مثلا از اثرات سو ماهوارس یا تو خونشون ماهواره دارن ک اینجوری شدن؟!

کی دیده تو ماهواره ادما بیان تو دیوار چت کنن ک زنشون نفهمه؟!

کسی که ذاتش خرابه خرابه ربطی ب ماهواره نداره یعنی ایرانیا اینقد سست عنصرن ک با چارتا فیلم از هول حلیم با سر میرن تو دیگ اگه اینجوریه کسی پس حقشه خاک تو سرش😅