2777
2789
برعکس اگ فقط معتادیشه شما ک ۲۰سال ساختی بازم بساز چون داماد داری

چرا باید بخاطر فرد دیگه ای باقی عمرشونم در عذاب بگزرونن من موافق طلاق نیستم اما زندگی بخاطر دیگران بدتراز هزار بار طلاقه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بابام هستم    بابام میگه ماهی یک میلیون بهت میدم   نه خانه دار هستم

نکن اینکارو

اعتیاد بیماریه 

با یه تومن نمیشه زندگی کنی 

و اینکه وقتی بیشت سال مستقل بودی نمیشه و نمیتونی با خونواده ات زندگی کنی عزیزم 

معتاد هم باشه بازم سایه اش بالاسرته و هیچکس بخودش اجازه نمیده چپ نگات کنه یا منتی روت باشه 

بازم فکراتو بکن

چرا تو این سالها اقدام نکردی؟الان با طلاقتون زندگی دخترتون خیلی تحت تاثیر قرار میگیره در جریانید؟

دامادمون انسانه؟طرف شماست؟یا فردا میخواد این موضوع را چوب تو سر دخترتون کنه؟

چقدر زود دخترت را شوهر دادین

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
نکن اینکارو اعتیاد بیماریه  با یه تومن نمیشه زندگی کنی  و اینکه وقتی بیشت سال مستقل بود ...

یک سال به من دیگه خرجی نمی‌ده من خسته شدم از کاراش واقعااا. مادر هم ندارم حداقل برای پدرم میتونم غذا درست کنم 

چرا تو این سالها اقدام نکردی؟الان با طلاقتون زندگی دخترتون خیلی تحت تاثیر قرار میگیره در جریانید؟ د ...

دادمادم پسر خواهر شوهرم    امروز و فردا کردم گفتم درست میشه ترک کرد دوباره شروع کرد دوباره و اومدم قهر اومد تاهد داد که ترک میکنم ولی فایده نداشت 

یک سال به من دیگه خرجی نمی‌ده من خسته شدم از کاراش واقعااا. مادر هم ندارم حداقل برای پدرم میتونم غذا ...

متوجهم عزیزم 

اینکه بابات از تنهایی درمیاد خیلی هم عالیه و اینکه خرجی نمیده پس چجوری میگذرونین روزاتونو

طلاق بهترین راه نیست ولی آخرین راهه

بازم خودت بیشتر صلاح زندگیتو میدونی گلم ان شالله که هر چی خیره برات پیش بیاد 💝🌺

هرویین ترکش خیلی سخته روان را مختل میکنه 

نیمتونید بدون اینکه طلاق بگیرین یه امتیاز هایی ازش بگیری؟

مثل زدن خونه به نامتون؟

متاسفم ولی به طور حتم نمیتونید با مدر مادرتون هم زندگی مشترک داشته باشین چون خیلی سخت براتون میشه

باید کاری کنید که خونه ای داشته باشین برای خودتون و شوهرتون هم کاری باهاش بکنید بیشتر بره در خدمت خانواده خودش و مصرف کننده باشه 

میدونی چی میگم؟منظورم اینه خونه برا ی خودت باشه طلاقم نگیری این ادم راهم نبینی!!!یه جورایی چنین امتیازی ازش بگیری که مثلا سال تا ماه بتونه بیاد و بره برای دیدن پسرش فقط

چون خودت که میدونی تو چه جامعه ای زندگی میکنیم فردا این موضوع سرکوفت برای دخترت خواهد بود

و خودتون هم زندگی راحتی نخواهی داشت بعد این همه سال

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

به نظرم جدا شدن بهترین گزینس

سنی ندارید راحت میتونید اینده زیباتری داشته باشید

مگه چند سالتونه که بخواهید تو این زندگی پر تنش بمونید فقط محکم باشید و حق و حقوقتون و بگیرید 

خوبه که از حمایت پدرتون بهره مندید

موفق باشی عزیزم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....