2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=1897618اگرخرجخونه میده بازم کناربیاچاره چیه91]بله دخترم ازدواج کرده ولی یه پسر یازده ساله دارم[

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
هرویین ترکش خیلی سخته روان را مختل میکنه  نیمتونید بدون اینکه طلاق بگیرین یه امتیاز هایی ازش ب ...

نه خونه نمی‌ده بهم   گفت برو شکایت کن هرچی بهت میرسه میدم منم مهریه ام همش دو میلیون پول هست.   نمی‌خوام پسرم هم مثل پدرش بشه کارهاش و ببینه تو بعد وضعی هستم 

به خدا با زبون خوش گفتم با دعوا گفتم گوش نمی‌ده حتی خواهرش هم خواست کمک کنه نخواست کمک اونم 

نمیدونم هرویین چجوریه و چه تاثیری داره روی مصرف کنندگانش

ولی دیدم کسیو که تریاک مصرف میکرد و خانومش جلوشو نمیگیره و اجازه میده هنوز بهش البته تو خونه خودشون و تو اناقک مخصوص خودش مصرف میکنه

ا

تا به حال بهش نگفتم مشاور ه

خواهر ببخشیدا ولی مشاوره و این حرفا واسه معتاد جماعت کشکه . سالماش با مشاوره درست نمیشن حالا معتادم باشه 

هیچچچچ وقتت نمیتونه ترک کنه تجربه ثابت کرده از خودم نمیگم 

ی آقاهه تو کمپ  میگفت بعد مرگ مغز اینا باز مواد میخواد کجای کاریم ما ! 

طلاقتو بگیر و خلاص 

الان که اکثرمردهااعتیاددارندولی به خاطربچه هاشون زنشون میسازه ،ولی حداقل بایدخرجی خونه روبده

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
گفتم بهش بیا برو کمپ میگه نمی‌رم اگه هم از کمپ بیان به زور منو ببرن دوباره مصرف میکنم چند باری هم تر ...

خدا کمکت کنه 

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.

طلاق در صورتی خوبه که استقلال مالی داشته باشی و بتونی یه خونه برای خودت داشته باشی و یا رهن یا اجاره کنی.

هیچ جا خونه بابا نمیشه ولی شما الان یه مادرزنی و دامادت ازین موضوع سواستفاده میکنه و همچنین نزدیکترینات 

چون همه یه زندگی مستقل دارن و وقتی بیان خونه بابات تازه اونوقته که نگاهشون و حرفاشون آزارت میده