2821
2789

عزیزم برای گذاشتن آی یو دی باید حتما زایمان داشته باشی من هم دارمش . دکتر فهیمه ثابت بریم آی یو دی گذاشتند . برای من بدون عوارض بوده و از بهترین کیفیت دستگاه های موجود توی بازار استفاده می کنند . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم برای گذاشتن آی یو دی باید حتما زایمان داشته باشی من هم دارمش . دکتر فهیمه ثابت بریم آی یو دی گ ...

آخه مادر من سزارین کرده و تا حالا زایمان طبیعی نداشته اما آی یو دی براش گذاشتن...

فقط ربطشو به زایمان کردن نمیدونم چیه

ینی منی ک بچه ندارم چرا برام کار نمیذارنش؟ اینه سوالم...چون نمیخوام قرصای ضد بارداری بخورم و از کاندوم هم خوشم نمیاد زیاد بخاطر همین آی یو دی مد نظرم بود 

عزیزم اشکالش اینه که ممکنه موقع اندازه گیری رحم، رحم سوراخ بشه و باعث نازایی بشه واسه همین میگن حداقل یک بچه رو داشته باشن که اگر چنین اتفاقی افتاد ناراحتی و پشیمونی به بار نیاد. ولی من هم تازه ازدواج کردم و قصد دارم بذارم هنوز هم میترسم و به نتیجه نرسیدم که بذارم یا نه اگر شما به نتیجه ای رسیدید لطفا منو هم در جریان بذارید. ضمنا اگر بعد از گذاشتنش ۶ماه یه بار چکاب نرید ممکنه درگیر عفونت بشید که اونم میگن باعث نازایی میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز