2777
2789

عزیزم برای گذاشتن آی یو دی باید حتما زایمان داشته باشی من هم دارمش . دکتر فهیمه ثابت بریم آی یو دی گذاشتند . برای من بدون عوارض بوده و از بهترین کیفیت دستگاه های موجود توی بازار استفاده می کنند . 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم برای گذاشتن آی یو دی باید حتما زایمان داشته باشی من هم دارمش . دکتر فهیمه ثابت بریم آی یو دی گ ...

آخه مادر من سزارین کرده و تا حالا زایمان طبیعی نداشته اما آی یو دی براش گذاشتن...

فقط ربطشو به زایمان کردن نمیدونم چیه

ینی منی ک بچه ندارم چرا برام کار نمیذارنش؟ اینه سوالم...چون نمیخوام قرصای ضد بارداری بخورم و از کاندوم هم خوشم نمیاد زیاد بخاطر همین آی یو دی مد نظرم بود 

عزیزم اشکالش اینه که ممکنه موقع اندازه گیری رحم، رحم سوراخ بشه و باعث نازایی بشه واسه همین میگن حداقل یک بچه رو داشته باشن که اگر چنین اتفاقی افتاد ناراحتی و پشیمونی به بار نیاد. ولی من هم تازه ازدواج کردم و قصد دارم بذارم هنوز هم میترسم و به نتیجه نرسیدم که بذارم یا نه اگر شما به نتیجه ای رسیدید لطفا منو هم در جریان بذارید. ضمنا اگر بعد از گذاشتنش ۶ماه یه بار چکاب نرید ممکنه درگیر عفونت بشید که اونم میگن باعث نازایی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز