2777
2789

چه رشته و چه کاری و دوست داری؟

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

منم دقیقا همینم

همش در حال ترسممم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رشته و چه کاری و دوست داری؟

معلمی با حقوق حداقل ۴ تومن الان میخوام این تموم دردامو دوا میکنه راهکار داری؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

الان بنظرم بخواب 🤐

ببخشید شوخی بود😆

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
معلمی با حقوق حداقل ۴ تومن الان میخوام این تموم دردامو دوا میکنه راهکار داری؟

باید تلاش کنی بهش برسی . تنها راه حل اینه ک خودتم میدونی . می‌دونم الان سخته ولی به وقتش اثر میده 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

فایل صوتی معجزه ی شکرگذاری رو گوش کن کمکت می کنه وقتی هرروز تمرینارو باید انجام بدی می بینی چه چیزهایی داری و نمیدیدیشون 

واینکه دعا زندگیه ادم رو زیرو رو می کنه از خدا بخواه دیدتو عوض کنه نسبت به زندگی مثبت بشی

شبکه چهار یه برنامه داره زندگی پس از زندگی واقعا رو من تاثیر گذاشته دنیا رو طور دیگه میبینم پیشنهاد میکنم نگاه کنی اگه تغییری تو زندگیت ایجاد شد حتما بیا بگو ساعت ۶ونیم بعد از ظهرشروع میشه

از کجا فهمیدی که درس خوندن به این حال انداختم  

ضایعس. خب برو دنبال علاقت . برو دنبال چیزی ک حالت و خوب کنه حتی اگه تهش بگی کاش نمیومدم . اکه یه چیزی و دوست داری بهتره انجامش بدی تا آخرش بگی کاش انجام نمی‌دادم نه اینکه انجامش ندی و همیشه بگی کاش انجام میدادم ... همش دست خودته