2777
2789
من غذام دونوع باشه مرغ روبه تعدادمیذارم دیگه شمااگه مهمونات بخورهستن همون۱۵تیکه روبذاراگه کم خوراکن ...

یه مرغ ۸ تیکه یا ۴ تیکه میذاری؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از شب قبل مرغ رو میذارم تو اب و نمک، میذارم تو یخچال تا آروم یخش باز شه، با این کار دیگه نیاز به جوشوندن اولیه مرغ و جمع کردن کف روش نیس⛔

بعد هردو طرفش رو سرخ میکنم بعد شعله رو کم بهش پیاز نگینی اضافه میکنم اجازه میدادم پیاز سبک و طلایی بشه بعد بهش رب اضافه میکنم، بعد هم ادویه، یه تفت که خورد

بهش آب اضافه میکنم، احتیاج نیس حتما جوش باشه

بعد شعله رو زیاد تا آب جوش بیاد، بعدش کم تا یک ساعتو نیم که قشنگ جابیوفته

آب سس هم تا نزدیک به روی مرغ باشه کافیه، نیاز نیس کاملا روی مرغ رو بگیره 

👀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه مرغ ۸ تیکه یا ۴ تیکه میذاری؟

هرمرغ۷تیکه،ران مرغ هرکدوم دوقسمت سینه مرغ ۳قسمت بال وگردن هم اصلانمیذارم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
هرمرغ۷تیکه،ران مرغ هرکدوم دوقسمت سینه مرغ ۳قسمت بال وگردن هم اصلانمیذارم 

آها مرسی

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز