❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
یه بارم از چاپ شاتوت برای تولد پسرم بنر تولد و تقویم و اینا سفارش دادم
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
من از تهران رانینگ کفش گرفتم خیلی خوشگله راضیم سرچ کنید اینستا میاره از یه پیج دیگه هم به اسم buymoa گوشواره و ایرکاف گرفتم خیلی خوب بودن خیلی اکسسوری های قشنگی داره
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من اینترنتی پیدا میکنم حضوری میرم میخرم😂 فقط یه بار روسری و کیف اینترنتی خریدم راضی بودم یه ...
یه بار یه مغازه رو از اینستا پیدا کردم حضوری رفتم که از نزدیک ببینم چشمت روز بد نبینه جنسارو دیدم فروشنده گفت درخدمتم من گفتم خدافظ😂تو عکسا همه خفن قشنگ از نزدیک افتضاح