2777
2789
با سلام توی این پست میخام تمام تجربیاتم رو از تعیین جنیسیت بنویسم امیدوارم به درد همه بخوره یعنی میخام کلیه حالاتم رو بطور واقعی بگم ، حالا قضاوتش با خودتون که چقدر حالات به تعیین جنسیت ربط داره.

1. من ماه قبلش کلومیفن خوردم، روز 15 پریود دوتا آمپول اچ سی جی زدم. روزهای 14-16-18 اقدام داشتم. از محلول جوش شیرین (هرچند به اشتباه برای دختر دار شدن به جای سرکه، از جوش شیرین استفاده کرده بودم!!!) هر سه بار اقدام اونم خیلی زیاد استفاده کردم. 2. تیتر بتا با یه روز تاخیر 188 بود. از روزهای اول تا ماه چهارم اگه بشمارم فوقش 4 بارحالت تهوع داشتم در کل بارداری خوب و بی درد سری داشتم. 3. از قبل بارداری و حتی دوران بارداری تا تعیین جنسیت، حسم همیشه میگفت پسر هست.خوابهایم همیشه پسر بود. (خانواده همسرمم همشون پسر زا هستن) 4. از ابتدا جفت قدامی بود اما از هفته 10 ام تا 12 ام جفت جابجا شده بود و در وضعیت خلفی بود.بهمین دلیل سه بار لکه بینی داشتم و بعد دو هفته بازم به قدامی برگشت. 5. هر کی منو میدید میگفت پسر هست. حالتهایم به پسر میخورد. 6. جوش جوشی هم نشده بودم چون از اولم توی سینه ام گهگاهی جوش های سفید داشتم. برای همین زیاد فرقی نداشتم. 7. قیافمم اصلا فرقی نکرده؛ نه دماغم چاق، نه صورتم زشت شده بود.فقط موهای پام فرق کم رشد شده بود 6. ضربان قلبش، توی اولین سونو برای شنیدن قلبش 165 بود. توی سونوی ان تی 175 و در سونوگرافی غربالگری 140 بود. 8. پاها و دستهایم سرد بود، شکمم وقتهایی که درد نداشتم سرد بود. بعضی اوقات یعنی از هفته 13 به بعد خیلی گرمم میشد و تنفسم مشکل بود هر چند مصادف با فصل گرما هم شده بودیم. دست و صورتم خشک تر شده بود. 8. به ترشی علاقمند شدم هرچند من از قبل هم مزاجم ترشی طلب بود اصلا اصلا اهل شیرینی نیستم برخلاف اونه بیشتر به شوری و نمک علاقه پیدا کرده بودم و اینو میدونستم بخاطر بارداریمه چون من قبلش خیلی کم نمک میخوردم. 9. نوک سینه هایم از اول خیلی کم تغییر کرد و بعد از سه ماهه اول یه کمی به قهوه ای مایل شد. اندازه هاشون بزرگ و حساس شده بود. تقریبا اندازه یکی بود اما اگه خیلی دقت میکردم گاهی موقع سمت چپی خیلی جزئی از سمت راستی بزرگتر بود. 10. شکل شکمم تیز بود . از باسن و پهلو فرقی نکرده بودم. شکمم به سمت پایین و بیضی شکل بود دقیقا از زیر سینه ام بزرگ شده بود

11 تست جدول چینی پسر نشون داده بود. 12. از هفته 10 به بعد مایل بودم به سمت راست بخوابم و سمت چپ خوابیدن برام دردناک بود. خوب با این علایم خودتون حدس میزنید فرزندم جنسیتش چیه؟ همونطور که گفتم بیشتر علایم و شواهد به پسر بود ولی توی 18 هفته گفت فرزند من دختر هست!! بنظر من علایم هیچ ربط و دخالتی در تعیین جنست نداره و هدفمم از نوشتم این متن اثبات همین ماجرا و کمک به مادرها بود. با تشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم خدا رو شکر سونو گرافی اومد و همه رو از این سردرگمی در اورد به من هم میگفتن پسره
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اما حوصله رعایت زیادی رو ندارم فقط میخوام رازیانه بخورم پریودم به شدت نامنظم هست و کلا تو عمرم یک ماه هم مرتب نبود شانس آوردم پسرم رو نا خواسته باردار شدم و الان پسرم سه سالشه دلم میخواد دختر بیارم
💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
زمانه همسرت هم بخوره خواهرشوهر من خودش و همسرش میخوردن البته برای اقایون خوب نیست ولی توی این یه روش استفاده میشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
آره بچه ها این بود میخام این پست رو هم همیشه نگه دارم. اگه کسی خواست هم معرفی کنید بیاد بخونه. اطلاعات جامعی هست. کلا منم سوکه بودم چون با همه علایم و حس خودم پسرم پسرم میکردم وقتی گفت دختر باورم نمیشد

رعایتای دختر خیلی اسون تر از پسره چون ما سردی زیادتر میخوریم مثلا ماست و ترشی و... همون رازیانه رو بخور با سرکه قبل نزدیکی جواب میده
شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
سلام عزیزم کم رشد شدن موی دست وپا نشانه دختر بودن من دوتا بارداری داشتم ودختر بوده وطی بارداری موهای دست وپا م کم رشد وضعیف تر شدن بخاطر هرمون زنانه است واگه پسر باشه رشد موها بیشتر وظخیم تر میشه بخاطر تغییر هورمونی
افراد سطحی نگر شانس را باور دارند اما افراده قوی وبا اراده رابطه علت ومعلول را باور دارند