2777
2789
هه     وقتی چیزی رو نمیدونی نگو

امتحان کردی گلم

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این روزا چقد تایپک خودکشی زیاد شده، من ب جاتون نمیدونم تا چ حدی رسیدین ک حالا همچین فکرایی میکنین، فقط میخوام خدا ارامشو ب زندگیتون بباره و این فکرای الکی رو از ذهنتون پاک کنه😑

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
😐راهنمایی میکنی ننه، نبابا کی گف ته عذاب نمیده؟؟ اتفاقا کلییی هم عذاب میده، میگن خیلی اذیت میکنهه خ ...

ما اشناهای خیلی دورمون خورده بود دخترش پیشش بود نمیدونس درعرض چند دیقه خون از دهمش میادو تموم

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
یعنی چی بجای اینکه منصرفش کنی داری راه حل میدی اگه بره خودشو با قرص برنج بکشه مقصر تویی که راه حل اش ...

نبابا همش ادا اصوله کسی بخواد خودشو بکشه همه کار میکنه تاپیک میزنن راه حل بدیم دیگه😂

بخاطر هرچیزی خودکشی بکنی اون دنیا همون مشکل ادامه داره

زندگی پس از زندگی ببین

من خودم فک نمیکردم تو بچه ب مشکل بخورم الان دوساله اقدامم همه اطرافیانم باردارن انقدر افسرده و داغون شده بودم میخواستم خودکشی کنم ولی این برنامه رو دیدم فهمیدم باید صبر کنم و اجر این مشکل هم بخدا گفتم اون دنیا بهم بده چون خیلی سخته خیلی غصه ی بزرگیه ولی اجر دنیاییش هم کامل میخوام از خدا میخوام تواین امتحان موفقم کنه یه نفر رو دیدم بعد ۳سال بچه دار شد هیچی نداشت و هیچی نبود تومشکلش غرق بود وقتی ک امتحانشو پس داد بچه دار شد الان ۲تا بچه داره و ماشاءالله بهترین زندگی کسی هم یادش نمیاد اینا مشکل داشتن برا بچه دارشدن

منم دوس دارم نباشم ولی هرچی خدا بخواد

نبابا همش ادا اصوله کسی بخواد خودشو بکشه همه کار میکنه تاپیک میزنن راه حل بدیم دیگه😂

کسی که تاپیک میزنه یعنی هیچ کسو ندارم که باهاش حرف بزنه و شما رو انتخاب می‌کنه برای دردل کردن

من تاپیکو ترک میکنم راحت باشین بای

امتحان کردی گلم

خودم نه ولی یکی از نزدیکانمون به سخت ترین شکل ممکن جون داد ۱۷سالش بود قرص برنج دونه دونه اعضای بدن رو از کار میندازه داغون می‌کنه در آخر هم قلب 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید