2777
2789
امتحان کردی😂😂😂

خخخخ میکشه دیگه امتحان کنم ک الان اینجا نبودم 😂

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا منم میخاستم پست خودکشی بزنم... کاش میشد... کاش میشد خودکشی کنم یا از اول نمیبودم...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
قرص برنج بخور بدون درد بدون رنج درجا میکشه ب همین راحتی ب ارزوت میرسی😊

هه  

وقتی چیزی رو نمیدونی نگو

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
قرص برنج درد داره اطلاعاتت ببر بالا

در عرض چند دیقه میکشه دیگه درد چند روز با چند دیقه فرق داره درجا راحت میشه 😂

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
از کجا بگیرم

عطاری

قرص برنج بخور بدون درد بدون رنج درجا میکشه ب همین راحتی ب ارزوت میرسی😊

😐راهنمایی میکنی ننه، نبابا کی گفته عذاب نمیده؟؟ اتفاقا کلییی هم عذاب میده، میگن خیلی اذیت میکنهه خیلی وحشتناکه

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        
در عرض چند دیقه میکشه دیگه درد چند روز با چند دیقه فرق داره درجا راحت میشه 😂

من شنیدم زجر کش میشن خیلی وحشتناکه

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚