2777
2789

خدایا چکار کنم

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

چرا چیزی دیدی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم دق میکنم حالم از خودم و زن بودنم و غیرت زنانگیم‌ بهم میخوره

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

خیلی سخته خدا بهت آرامش بده

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

خدا یا بهت آرامش بده یا راحتو از شوهرت جدا کنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
چرا چیزی دیدی؟

مگه باید دید حتما؟؟؟

فرار کردنشان نشون دهنده چیزی نیس؟

گوشی مخفی چطور‌؟

بد اخلاقیاش؟

مگه باید دید حتما؟؟؟ فرار کردنشان نشون دهنده چیزی نیس؟ گوشی مخفی چطور‌؟ بد اخلاقیاش؟

۱۹ سالته 

به خودت بیا

خیلی وقت داری

خودتو خلاص کن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
خیلی سخته خدا بهت آرامش بده

خدایی نکرده تجربه کردی؟

مگه باید دید حتما؟؟؟ فرار کردنشان نشون دهنده چیزی نیس؟ گوشی مخفی چطور‌؟ بد اخلاقیاش؟

ی سئوال بود 

راحت باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه نمیخوای اززندگیت بری بیرون حتی باوجودخیانت پیشونگیرچون حالت خیلی بدمیشه واین اوضاع رووخیم ترمیکنه بهتره اول ازهمه به فکرخودت باشی حالتوخوب کنی بعدبه زندگیت برسی امانه مثل قبل یه تغیرات اساسی بده

خوبه شما بوشو حس میکنی، طرف تاپیک زده شوهرم تبخال تناسلی و زگیل تناسلی گرفته، منم ازش گرفتم، بش میگم شوهرتو جمع کن😂😂😂😂، میگه نههههههه من روش قسم میخورم😂😂😂😂😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا