2777
2789
عنوان

توی زندگیم مداوم بوی خیانت حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
اگه نمیخوای اززندگیت بری بیرون حتی باوجودخیانت پیشونگیرچون حالت خیلی بدمیشه واین اوضاع رووخیم ترمیکن ...

چکار کنم؟

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
خدایی نکرده تجربه کردی؟

بله و خیلی سخته 

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی.. وته تمام شک ها م یقین شد دارم جدامیشم

خدا بهت نشون کنه 

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
بله و خیلی سخته 

دلم داره آتیش میگیره مگه چی کم گذاشتم مگه چکار باید میکردم که نکردم هر بار اومد خونه بوی عطر و ادکلن میدادم ی بار بوی بد نداشتم دلم برای خودم میسوزه باسن ۱۶ سال باهاش ازدواج کردم و الان .. 

من ته ماجرارودراوردم الان حالم اصلا خوب نیست واقعیت سخته هیچ چیزی جبرانش نمیکنه دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه احساس بی ارزشی وپوچی وحقارت بدی بهم دست داده میدونم ارزشم زیاده ولی اعتمادبه نفسی برام نمونده نمیدونم چجوری جالموتوصیف کنم کاش شرایط جداشدن روداشتم

دلم داره آتیش میگیره مگه چی کم گذاشتم مگه چکار باید میکردم که نکردم هر بار اومد خونه بوی عطر و ادکلن ...

فقط خوب بودن تو کافی نیست

ادم بودن اونم لازمه

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
من ته ماجرارودراوردم الان حالم اصلا خوب نیست واقعیت سخته هیچ چیزی جبرانش نمیکنه دیگه هیچی خوشحالم نم ...

اجی حالم بده آبجی دلم خونه

فقط خوب بودن تو کافی نیست ادم بودن اونم لازمه

😭

به فکرخودت باش اینده خودت حال خودت همه چی مربوط به توهست بایددرالویت باشه توزندگیت هرچی دوست داری بپوش وبخوروبگرد اصلا برای خودت کم نگذارسعی کن فکرتومنحرف کنی یه جاهایی هرچی کمتربدونی بهتره 

به فکرخودت باش اینده خودت حال خودت همه چی مربوط به توهست بایددرالویت باشه توزندگیت هرچی دوست داری بپ ...

نمیتونم میدونی مجرد که بودم میگفتم اگه من شوهرم بهم خیانت کنه میکشمش‌ می زارم میرم ولش میکنم اما الاننننننننن‌‌ دارم چه غلطی میکنم

همه چیوواگذارکن به خدااون خودش بهترین انتقام گیرندست خداخودش به دادت میرسه به بهترین رویه

حالم بده خیلی بد خدا نمیدونم چکار باید بکنم آبجی گناهم چی بود

منم همینطوربودم میگفتم ولش میکنم میزارم میرم امابه حرف اسونه به عمل این طورنیست

مردامثل بچه هامیمونن عقلشون ازاین بیشترقدنمیده این هرزه هایم مثل پشگل ریختن تواجتماع توکه این همه سال به پاش نشستی توروول نمیکنه به خاطراونایه بیعقلی کرده تازه اونم مطمئن نیستی توکلت به خداباشه