2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر چاقیم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 82583 بازدید | 1089 پست

چه مسخره 

والا شوهره منم زمانی که پسند کردم سیکس پک داشت الان شکم داره پس ولش کنم با این حساب 

وقتی معیار ادما فقط ظاهری باشه همین میشه دیگه .اومدیم پس فردا به هر دلیلی ادم زیبایی و اندامشو از دست داد اصلا الان نه پس فردا بچه دار بشی که دیگه قطعا اندامت مثل دختر مجرد نیست اونموقع میخواست چکار کنه ؟لابد خیانت !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا ۶۵ بودم الان ۸۵  قدم ۱۶۳

والا حق داره هنوز عروسیم نکردی یه شیکم نزاییدی اینی بعدش چی میشی در واقع شما خودتو لاغر بزرور نگه داشتی که شوهر کنی بعدم گفتی دیگه خرم از پل رد شد ول کردی چی بگم برو دکتر تغدیه ورزش کن نمیدونم 

من فقط خراب اوناییم ک میگن  ب هیکلت دست نزن اگه دوسش داری!!!فقط بخاطر اینکه مثلا پوز نامزدتو بم ...

دقیقا مخصوصا اونجایی ک گفتی برا آب خوردنشونم اجازه میگیرن😂😂

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

به نظر من حق با نامزدته گفته یکی از معیاراش برا انتخاب شما لاغری و هیکل قبلی ت بوده ، هنوزم ازدواج نکردیم که اخلاقت و زندگی مشترک و مهربانی ها و بچه این چیزا را به سایه ببره بله آدم زنش پیر میشه و شوهرش بدریخت میشه اما کلی محاسن  بهم رو می‌کنند، خداییش الان شوهرت عین مردهای سن بالا چاق بد هیکل بشه تو هیچی نمیگه یا به دفعه بفهمی کلاه گیس داره ، پس سعی کن همیشه جذاب باشی هرچه باشه همسرته دشمنت که نیست ، به حرف بعضی ها گوش نکن انگار شوهرشون قاتل پدرشونه

گر چه میگفت که زارت بکشم ، میدیدم                     که نهانش نظری با من دلسوخته بود
واقعا تعجب میکنم از ی زن ک جنس ظریف و زیبا و زیباپسنده این حرفارو بگه ..استارتر کمک میخواد ..بجای زد ...

همین. ازدواج دوستی افلاطونی که نیست. یه بخشیش دوستیه ولی یه بخشیش هم همون عشق بازی و رابطه بین دو جنس مخالفه. به هر حال باید یه جاذبه هایی  دو طرف برای هم داشته باشن. ما هم به عنوان یه زن اگه یه مرد جذاب وخوش اندام خوش لباس و بذارن با یه مرد کچل  چاق بد لباس بگن بین این دو انتخاب کن قطعا انتخابمون اولیه.من با وسواس تو زمینه زیبایی و عملهای عجیب و غریب و پیکر تراشی و ... کاملا مخالفم حتی با آرایش زیادم مخالفم ولی به نظرم دو نفر باید به چشم همدیگه خوب و قابل قبول باشن. مثلا زن/ مردی که اندام خوبی داره نشون می ده به تغذیه اش اهمیت می ده به ورزش و سلامتی اهمیت می ده و روحیه زندگی کردن داره. این حتی ازون اندام خوب مهم تره.

من حقو بهش میدم چون شما هنوز نامزدید میگی خیلی چاق شدی خب اونم زن چاق دوست نداره مثل خیلی از زنا که ...

منطقی ترین کامنت✋

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

جالبه واقعا!

خیلیا گفتن اگه الان اینجوریه پس دوران و بارداری وشیردهی چی!اصلا ربطش رو نمیفهمم.کی گفته بارداری و شیردهی اندام رو به هم میریزه و باعث چاقی میشه!!!؟یعنی بعدش نمیشه با ورزش متناسب شد باز!!؟

نمیشه که نه ورزش کرد،نه به تغذیه اهمیت داد ،نه به استایل.

بعد تهش گفت اون مرد باید همه جوره آدم و بخواد!

خود_خواهی_مطلق#  

من شیفته ی اونایی شدم که میگن جدا شو!

كاش شوهره منم بهم حساس بود بهم گير ميداد منم خودمو لاغر ميكردم 

اما همش ميگه تپلي من گلابي بخورمت

منم بيشتر ذوق ميكنم چاق ميشم😂😂😂😂

چشم به راهه اومدنت هستم فندق كوچولو