2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر چاقیم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 82586 بازدید | 1089 پست

دوستان این پیج فیک و کلاه برداریه و داره به یه پیج رسمی ضربه میزنه ریپورتش کنید 

لایک کنید صلوات میفرستم براتون

https://instagram.com/amanoos.stone.akbarirza.stone?igshid=rnxyrjyvo95n

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود

جبهه نگیرین لطفا 

خیلی ها گفتن مگه خودش چیه و چه شکلیه و اینا 

اما نامزدت راست میگه ، اگه چاق میخواست چاق میگرفت ، منم از مرد لاغر بدم میاد ....

قرار نیست تا ازدواج کردین دیگه به فکر زیبایی و تناسب خودتون نباشین ، چون اونم مرد هست و دوسداره یه خوشتیپ کنارش باشه ...

شماهم عوض اینکه ناراحت بشی و اینا ، برو رژیم بگیر و ورزش کن تا لاغرشی و لباسایی بپوش که اندامی نشونت میدن 

چرا جبهه میگیری بهش ؟ مگه قراره کوه جا به جا کنی ؟ 

اونم قبل ازدواج مثلا شیک و مرتب بوده ، حالا بیاد مسواک نزنه و دهنش بو بده خوبه ؟ با لباسای شنبه یکشنبه و بیریخت باهات بیاد بیرون خوبه ؟ 

قرار نیست بعد ازدواج هرطووور که باشی طرف بخوادت ها

اون ایده آلش لاغر بوده که شمارو پسندیده 

الان که چاق شدی دیگه ایده آلش نیستی رک و راست 

منطقی باش و ناراحتم نشو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من حق با نامزدته گفته یکی از معیاراش برا انتخاب شما لاغری و هیکل قبلی ت بوده ، هنوزم ازدواج ن ...

اینم کامنت منطقی دوم، چقد بعضی کاربرا یجوری حرف میزنن آدم کیف میکنه✋😁

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
بخدااصن دست خودم نیست خیلی دوس دارم لاغرشم ولی نمیتونم اراده ندارم حتی جلو اینه نمیرم انقد از خودم ب ...

باشگاه ثبت نام کن   قهوه بخور قبل باشگاه  شیرینیجات اصلا نخرین

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند ... از گوشه بامی که پریدیم پریدیم ...
قبلا ۶۵ بودم الان ۸۵  قدم ۱۶۳

خب شما چرا یه متخصص تغذیه مراجعه نمی کنید که بهتون کمک کنه؟

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
جبهه نگیرین لطفا  خیلی ها گفتن مگه خودش چیه و چه شکلیه و اینا  اما نامزدت راست میگه ، ...

💙💙💙✋

كاش شوهره منم بهم حساس بود بهم گير ميداد منم خودمو لاغر ميكردم  اما همش ميگه تپلي من گلابي بخو ...

😂😂😂😂وای دلم

قبلا ۶۵ بودم الان ۸۵  قدم ۱۶۳

یاخدا چخبره دختررر

حامله بشی که از 100 هم رد میکنی 😐

والله منم جای نامزدت بودم خوشم نمی اومد 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
دیدی😁😁😁😁😁😁 کم گوی وگزیده گو شدم شد۷ تا

احسنت عالی هستی گلم

کاش منم بتونم کم گوی و گزیده گوی بشم😁😁😁

اگه رمز خاصی داره خوشحال میشم بگی بهم😉

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همین. ازدواج دوستی افلاطونی که نیست. یه بخشیش دوستیه ولی یه بخشیش هم همون عشق بازی و رابطه بین دو جن ...

دقیقا👌🏻بعضیا یجوری گارد میگیرن ک انگار نامزدش ازش چیز خلاف شرع خواسته، ادم شاخ درمیاره😐 ..حالا استارتر خودش حقو میده ب نامزدش و خودشم کلافه شده بعد ی عده سعی دارن از همون حس کلافگی هم برگردونن استارترو😑🤦🏻😂

"برای هم خوب بخواهیم...  

عزیزم منم بعد ازدواجم کلی چاق شدم همسرم لاغره الان نزدیک 1 ساله همیشه تیکه میندازو و میگه دوست ندارم شکم داری ال داری  من همیشه گریه میکردم ناراحت میشدم قهر میکردم اما از یه جایی دیدم دروغ نمیگه که من اول باید خودمو دوست داشته باشم  اول بخاطر خودم و سلامتیم برگردم به وزن قبلیم . من بهت یه پیشنهاد میدم برنامه کرفس و بریز بدون درده سر لاغر شو من همیشه طبق رژیم رفتن و قائده و قانون سختمه ولی با کرفسه هدف تعیین میکنم و غذامو راحت میخورم هرچی که تو سفرمه به نظرم فقط خودت و دوست داشته باش بخاطر خودت اول از همه سعی کن لاغر تر شی که هرچی بخوای و بپوشی و.... غیره

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین .