2777
2789
عنوان

کنترل خشم😭😭😭

213 بازدید | 27 پست

تروخدا راهکار بدید نگید خودت روانشناسی اینا من یه سری مشکلات جسمی برام پیش اومده خیلی درد میکشم دکتر هم گفته عصبانیت و استرس سمه تروخدا یه راهکار بدید زود جوش میارم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یوگا💥

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دوست ندارم دیگه قرص بخورم اوکیه ام فقط دنبال بهانه میگردم که خودمو تخلیه کنم 

خدای نکرده خودزنی که نمیکنی؟

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
نفس عمیق و سکوت .حمام رفتنم خوبه امتحان کن

اون موقع هیچ فکری کار نمیکنه فقط دوست دارم برم یه جای دور هیچ کس نباشه

آره دوست ندارم دیگه قرص بخورم اوکیه ام فقط دنبال بهانه میگردم که خودمو تخلیه کنم 

دوست ندازی قرصبخوری که داری اشتباه محض میکنی قبل از کنترل خشم یاد گرفتن 

قرصاتو مگه قطع کردی خودت خودسرانه ؟

نکنی ها که عوارض ش به شدت بده 

یوگا یه چند وقت رفتم دیگه حوصلم نگرفت دوست دارم یکی باشه بااون تمرین کنم

پت درمانی کن من با پت جواب گرفتم

خدای نکرده خودزنی که نمیکنی؟

نه بابا سر این بیماری خیلی خسته شدم همش باید خونه باشم یکساله دیسک کمر دارم همش درده حرف این و اونم بهم میریزه منو چون واقعا خسته ام 

دوست ندازی قرصبخوری که داری اشتباه محض میکنی قبل از کنترل خشم یاد گرفتن  قرصاتو مگه قطع کردی خ ...

نه دوسال پیش دکترم قطع کرد خوب بودم تا اینکه دیسک کمر گرفتم همش دنبال بهانه ام که بهم بریزم مثلا شوهرم حوصله نداشته باشه داد بزنه سرم بهم میریزم باهاش دعوا میکنم عصبی میشم