2777
2789
عنوان

کنترل خشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیه پت درمانی؟

داشتن یه حیوون خونگی مثله سگ گربه خرگوش همستر قناری مرغ عشق مرغ مینا کمک میکنه

من با خرگوش تونستم چون روزای سختی پشت سرگذاشتم رو اعصابم تاثیر گذاشته فوق العاده عصبی بودم واقعا رحمم زیاد شد با خودم مهربون تر شدم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
دوست ندازی قرصبخوری که داری اشتباه محض میکنی قبل از کنترل خشم یاد گرفتن  قرصاتو مگه قطع کردی خ ...

ببخشید من سیتالوپرام مصرف میکردم یه دکتر عمومی برام نوشته بود ....الان تموم شده سه چهار روزیه ...و من فلوکستین گرفتم بخورم به جاش...بنظرت مشکلی داره؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
داشتن یه حیوون خونگی مثله سگ گربه خرگوش همستر قناری مرغ عشق مرغ مینا کمک میکنه من با خرگوش تونستم چ ...

اره تو فکرش هستم خیلی بهانه گیر شدم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
چه عرقیاتی ؟

ببین اول تحقیق کن بعد بخور

من طبق عرقیات نمیدونم 

مثلا بیدمشک نسترن شاتره بین اینا ببین کدومش خنکه

برا خودت شربت درست کن هر روز یه لیوان بده خودت و شوهرت بخورید که آروم بشید 

ببخشید من سیتالوپرام مصرف میکردم یه دکتر عمومی برام نوشته بود ....الان تموم شده سه چهار روزیه ...و م ...

مصرف و قطع ناگهانی دارو ممکنه عوارض خاصی براتون داشته باشه 

بهتره قطع یکباره نکنید

این داروها باید کم کم توسط دکتر قطع بشه گلم 

مصرف و قطع ناگهانی دارو ممکنه عوارض خاصی براتون داشته باشه  بهتره قطع یکباره نکنید این داروها ...

میدونم باید کم کم قطع بشه..امامن یهویی برای یه مشکل دیگا رفتم دکتر عمومی و اینم برای مشکا افسردگیم نوشت...اما نمیدونستم بدون نسخه نمیدنش...نتونستم دیگه برم دکتر..دیدم فلوکستین هم از گروه سیتالوپرامه و بدون نسخه هم میدن و خریدم....میگم نکنه مشگل داشته باشه پشت سر این دارو مصرفش کنم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..