2777
2789

سلام دوستان بچم ۲۵روزش هس یبوست گرفته خیلی به خودش فشار میاره ب زور دسشویی میکنه سفته همرا با کمی خون دکتر گفت بخاطر شیر خشک هستش مقعدش زخم شده و گفت بهش اب بده ولی میگن خوب نیش به بچه زیز شش ماه اب بدی دکترم گفت اب بده مدفوش شل بشه 

اب جوشیده ولرم عیب نداره بلخره قاتی شیرخشکش میکنی خورده که ایش

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخشکشو عوض کن حتمابهش نمیسازه 

شیرخشک اینجوریه که باید امتحان کنی ببینی چه مارکی میسازه به بچه، بعضی وقتا یوبس یا اسهال یا رفلاکس شدید از نشونه های نساختنه 

یه کمم اب بده بزار فعلا شکمش راه بیوفته مقعدشم با روغن زیتون یا وازلین بچه چرب کن طفلی رو

خب چرا به حرف دکترت گوش نمیدی ..شیر خشکشو رقیق تر درست کن..یه مقدار آبشو بیشتر بریز..یک قطره یا دوقطره روغن زیتون تو شیرش بریز..پشتشو مدام چرب کن..با کوش پاک کن یکمی اطرف مقعدش و یکمی داخلشو چرب کن

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

من دخترم اینطوری بود،بردم دکتر گفت تا ده روز عادیه 

بعدم به من گفت تو شیر خسکش یکی دوقطره روغن زیتون بریز

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شیرخشک رو رقیق درست کن. زیاد پودر نریز تا ی کم بهتر شه 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

دلش رو در جهت حرکت عقربه های ساعت خیلی لطیف مالش بدین . روغن زیتون رو هم به دلش بزن و ماساژ بده. مقصدشان با روغن زیتون چرب کن. تو طول روز سه چهار بار این کار رو انجام بده

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من

یکم خیلی کوچولو پماد ان ان بزن دور مقعدش

کمک به دفعش میکنه

اما ابو حتما بده و شیر خشک‌شو عوض کن 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن