2777
2789
عنوان

قدم بلنده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 256 پست
والا تو ایران قد آقایون 170شروع میشه تا دو متر  اینطوری ک شما صحبت میکنید پس این همه ادم قد کو ...

من قدم ۱۷۰ و تو خیابون انگشت شمارن مردایی که از من کوتاه تر باشن

نمیدونم شما چطور به این نتیجه رسیدین یا کجا زندگی میکنید که مردای اطرافتون این میانگین قدی رو دارن چون منم همونطور که گفتم تهرانم و ابدا ندیدم که بیشتر مردا زیر ۱۸۰ باشن

من به کسی تحمیل نکردم شما توهین کردین به قد بلندا و استارتر من هم جوابتون رو دادم

تحمیل کردن یعنی اینکه به چیزی که مورد علاقه شما نیست یا از اون محروم هستید توهین کنید و سعی توی پائین آوردن ارزشش کنید

شب خوش

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز آرایشگاه بودم ی دختر آسمان بود قد بلند و لاغر مانتو قرمز گشاد با شلوار دمپا کرم پوشیده انقدر خوشم اومد ک نگو ،دختر همسایمون هم لاغر قد بلند آنقدر قشنگ تیپ هاش من حسرت شلوار دمپا دارم 

خواهر منم قدش 175هست پاش 41هست ولی وزنش 108کیلو از خونه هم بیرون میاد ،من قدم 163وزنم 76شکم و پهلو ه ...

قد من۱۷۵ تازه هفت ماهه باردارم تازه شدم۶۴کیلو😐😐😐😐قبل بارداری ۶۱بودم

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
مردای شما اینقدر کوتاهن؟😂😂 زیر 180 مرد کوتاهه بعدشم میگی اندازه مرداس مرد زیر 170 هم هست😂

پنجا درصد آقایون ایرانی نژادشون قد کوتاست و اصلا مهم نیس مهم انسانیته (بلکه ما از این دسته نیستیم )حتی نژاد ما نسبت ب آمریکایی ها هم قد کوتاه ترن برا همین معیار قد و وزن تو ایران متفاوته لطفا کمی تفکر😂😂😂😂🤦🏿‍♀️

بنظرم قد بالایه 170برایه خانم زیاد زیبا نیس و من نمی پسندم بهتر نظرمونو ب دیگران تحمیلم نکنیم 

والا تو ایران قد آقایون 170شروع میشه تا دو متر  اینطوری ک شما صحبت میکنید پس این همه ادم قد کو ...

همه نوع قدی هست 

ولی خودت چون قدت کمتر 170 اینو میگی 

اتفاقا قد بالای 170 چیزیه که تو ایران حسرتش میخورن !!!

خواهشا احترام بزار تا احترام ببینی 

مردای شما اینقدر کوتاهن؟😂😂 زیر 180 مرد کوتاهه بعدشم میگی اندازه مرداس مرد زیر 170 هم هست😂

این خانوم فک کنم کلا برای خودش یه جدول میانگین قدی جدید اختراع کرده😂

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
😐😂 حالت خوشه؟!به جای پاک کردن صورت مسعله با قضیه کنار بیاد 160 کوتاهه اما دلیل بر نداشتن اعتماد به ...

همه نوع قدی هست 

مثلا من که قدم بلنده ممکنه بگم این قد کوتاهه ولی در کل قد کوتاه از نظر من زیر 150 محسوب میشه 

قد 160 زیاد بد نیست  خوبه که 

اگ اندام عالی باشه که جای حرف نمیمونه 

میدونی مشکل قد نیست مشکل ادامه که بعد میان ربطش میدن به قد که من قدم بده😐 قد بد وجود نداره 

اگ ورزش کنن اوکی همه چی 

اگه شوهر هاتون هم بلند هستن لطفا بچه زیاد بیارین ژنتون بمونه😄 چون ایرانیا قد کوتاهن خیلی حداقل نس ...

ما طرف مادری پسرا بالای۱۸۷ دخترا بالای ۱۷۰ 

طرفای پدری پسرا بالای۱۸۷ دخترا کمتر از۱۶۵ 

واسه همین گفتن با ۵ سانت دیگ اسی شبیه ممد میشه تعجب کردم

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
😂😂😂خب عزیزم با این قد ک خیلی دست نیافتنی میشن و با آقاشون خجالت میکشن خیابون برن 

مردی که با قد بخواد ازدواج کنه همون بهتر بره بگیره 

تفکرت رو درست کن 

اگ همون مرد با خانومی کوتاه ازدواج کنه هم باز همین اشه و همین کاسه

مشکل قد نیست مشکل تفکره 

وگرنه ما قد  خوب و قد بد فلان نداریم 

اگ همه رو اندامشان کار کنن و نسبت به قد شون باشه همه جی اوکیه