2777
2789
سلام.دوستان چهار آموزشگاه در شیراز نمره قبولی خوبی داشته.که البته اگر در اینترنت سرچ کنید خود شما مت ...

فک کنم تنها کامنتی که خود موسسات و مدیرانش نزاشته بودن.خخ.برا کلاس ترمیک نوید هم خوبه فقط روشها خیلی جدید نیست.گاما تخصصی تره.سفیر و ایران همه جا شعبه دارن و ارزونتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان  

اول اینکه بهتره نظرسنجی آموزشگاههای زبان شیراز توی وبسایت ایران برتران که بهترینهای ایران رو با نظرسنجی هم انتخاب میکنن ببینید.

......................................................................................................................................................................................

برید توی وبسایت ایران برتران  iranbartaran  و شیراز رو سرچ کنید. آموزشگاه زبان شیراز رو انتخاب کنید و نظرسنجیشون برای کلاس آیلتس، مکالمه و کلاس زبان کودک وسطای صفحست که میتونید بررسی کنید و ببینید تک تک.

اینم عکس یکی از بخشای نظرسنجیش در حال حاضر:

یه چیزی هم بگم که اگر دنبال آموزشگاه زبان خوب هستید اول ببینید هدفتون چیه و واسه چه دوره ای قرار هست کلاس برید و اینکه آموزشگاه هم تو اون زمینه باتجربه باشه..... همین.

نوید خیلی شلوغه 

مثل مدرسه می مونه توی هر کلاس بالای ۱۵ نفر و اصلا فرصت صحبت کردن نیست

گاما هم قیمت غیرمنطقی بالاست و تعیین سطح اصلا اهمیت نمی دن بیشتر از تبلیغاتش داره شاگرد جذب می کنه نه به خاطر کیفیتش و زود هم می رن 

به نظرم اون هایی که معروف شدن از بس شلوغ هستن اصلا فایده ندارد دنبال کلاس زبانی باش که حداکثر ۸ یا ۶ نفر باشه بیشتر باشند کلاس بیفایده هست این نظر من هست که الان حدود ۵ ساله زبان می خونم اطراف منزلتون بگرد دنبال آموزشگاه به اسم و معروفیت توجه نکن 

خلوت باشه کلاس خیلی مهم هست و اون هوایی که معروف شدن زیاد به زبان آموز اهمیت نمی دن و رفتار خوبی ندارن چون شاگرد زیاد دارن ولی اون هایی که زیاد معروف نیستن برای این که شاگرد جذب کنن از اساتید خوب استفاده می کنند و خیلی محیط بهتری دارن این نظر من 

دوست من کلا ی چیز بدون برو کلاس خلوت برای مکالمه اگر رفتی جایی برای کلاس گفتن تعداد بالای ۶ یا نهایت ۸ بیا بیرون الکی وقتت تلف نکن 

مکالمه باید کلاس تعداد پایین باشه وگرنه فقط نهایت ریدینگت خوب میشه و نمی تونی دوتا جمله حرف بزنی 

رادین آش شله قلمکار همه زبان ها رو زده کلا در و دیوار  زده همه زبان ها رو کار می کنیم نرو عزیز تخصصی نیست کارشون 

بزن گوگل نزدیک خونتون ببین چی هست برو مصاحبه استاد ببین اگر به دلت نشست ثبت نام کن این هایی که معروف و قدیمی نیستن بعضی هاشون عالی هستن بهترین استادها رو میارن و رفتار خوب دارن چون هنوز معروف نشدن