2777
2789
عنوان

سزارين

165 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ، الان ماه ٢٩ بارداري هستم ، بچه اولم طبيعي بدنيا نيامد سزارين شدم ، بچه دوم قرار شد سزارين كنم ، ايا  سزارين قبل ٤٠ هفتگي انجام ميدن ؟ ٤ هفته ديگه قرار شد برم دكتر مشاور ببينم كه احتمالا روز عمل بگه ؟ ( البته ذكر كنم من خارج از كشور هستم اينجا بچه طبيعي بدنيا ميارن و حق انتخاب نداري  اگه طبيعي نشد سزارين و وقتي اولين زايمان سزارين باشه بيمارستان براي بچه هاي بعدي حق انتخاب ميده   ) فقط ميخوام بدونم وقتي الان قرار شد سزارين بشم ايا قبل ٤٠ هفتگي انجام ميشه يا تا وقتي وقتش برسه؟ 

سلام عزیزم خوبی .ازتون سوال داشتم راجع ب بلیط بخت ازمایی تروخدا انلاین شدی بهم پیام بده ....من ازطریق لاتاری انلاین ک ثبت نام کردم میخوام بلیط بخرم ایا معتبره این سایت تروخدا اگه میدونی بهم بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی .ازتون سوال داشتم راجع ب بلیط بخت ازمایی تروخدا انلاین شدی بهم پیام بده ....من ازطری ...

سلام دوست عزيز 

در مورد بليط بخت ازمايي من از طريق https://www.national-lottery.co.uk

بليط ميخرم البته از ايران نميشه چون سايت ميگه كه شما خارج از محدوده انگلستان هستيد اجازه نميده ، البته براي كشور هاي ديگه نميدونم، جمعه يك مسابقه است يورو ميليون براي تمام اروپا كه مسابقه بزرگ ،جايزش تقريبا ١٦٠ ميليون دلار ( البته دلار نيست براي اروپا يورو براي انگليس ١١٢ ميليون پوند ) برنده بايد ٧ تا شماره درست بگه ، شماره كمتر درست بگيد جايزه كمتره. بايد واقعا خوش شانس باشيد 

اميدوارم جواب سوالاتون داده باشم 

كدام سايت شما ميخواهي بليط بخري ؟ 

من لاتاری انلاین میخوام بخرم .ایرانم هستم .ثبت نام کردم ولی هنوز کاربریمو شارژ نکردم از لحاظ پولی .میترسم ک کلاهبرداری باشه و کارتمو خالی کنن .