2789
عنوان

سزارين

165 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ، الان ماه ٢٩ بارداري هستم ، بچه اولم طبيعي بدنيا نيامد سزارين شدم ، بچه دوم قرار شد سزارين كنم ، ايا  سزارين قبل ٤٠ هفتگي انجام ميدن ؟ ٤ هفته ديگه قرار شد برم دكتر مشاور ببينم كه احتمالا روز عمل بگه ؟ ( البته ذكر كنم من خارج از كشور هستم اينجا بچه طبيعي بدنيا ميارن و حق انتخاب نداري  اگه طبيعي نشد سزارين و وقتي اولين زايمان سزارين باشه بيمارستان براي بچه هاي بعدي حق انتخاب ميده   ) فقط ميخوام بدونم وقتي الان قرار شد سزارين بشم ايا قبل ٤٠ هفتگي انجام ميشه يا تا وقتي وقتش برسه؟ 

سلام عزیزم خوبی .ازتون سوال داشتم راجع ب بلیط بخت ازمایی تروخدا انلاین شدی بهم پیام بده ....من ازطریق لاتاری انلاین ک ثبت نام کردم میخوام بلیط بخرم ایا معتبره این سایت تروخدا اگه میدونی بهم بگو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم خوبی .ازتون سوال داشتم راجع ب بلیط بخت ازمایی تروخدا انلاین شدی بهم پیام بده ....من ازطری ...

سلام دوست عزيز 

در مورد بليط بخت ازمايي من از طريق https://www.national-lottery.co.uk

بليط ميخرم البته از ايران نميشه چون سايت ميگه كه شما خارج از محدوده انگلستان هستيد اجازه نميده ، البته براي كشور هاي ديگه نميدونم، جمعه يك مسابقه است يورو ميليون براي تمام اروپا كه مسابقه بزرگ ،جايزش تقريبا ١٦٠ ميليون دلار ( البته دلار نيست براي اروپا يورو براي انگليس ١١٢ ميليون پوند ) برنده بايد ٧ تا شماره درست بگه ، شماره كمتر درست بگيد جايزه كمتره. بايد واقعا خوش شانس باشيد 

اميدوارم جواب سوالاتون داده باشم 

كدام سايت شما ميخواهي بليط بخري ؟ 

من لاتاری انلاین میخوام بخرم .ایرانم هستم .ثبت نام کردم ولی هنوز کاربریمو شارژ نکردم از لحاظ پولی .میترسم ک کلاهبرداری باشه و کارتمو خالی کنن .