2777
2789
عنوان

فولیکول۲۵

136 بازدید | 9 پست

امروز روز۱۴سیکل هستم و یه فولیکول ۲۵داشتم و بقیه کمتر از ۸میلی.این ماه لتروزول مصرف کرده بودم. سایز ۲۵خیلی بزرگ نیست؟کسی نتیجه گرفته با این سایز؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

۲۵ ب درد نمیخوره

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای دختر. منم ۲۴ داشتم امپول زدم. میترسم کیست شهههه😭😭😭 امروز روز ۲۳ سیکلمه زیر دلم از وقت تزر ...

منم امروز باید بدم دکترم ببینم میگه آمپول بزنم یا نه. ولی ۲۴تو نت خوندم خوبه ان شاءالله نتیجه میگیری عزیزم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

۲۵ ب درد نمیخوره

واقعا؟؟از کجا میدونید؟تجربه داشتید عزیزم؟

منم امروز باید بدم دکترم ببینم میگه آمپول بزنم یا نه. ولی ۲۴تو نت خوندم خوبه ان شاءالله نتیجه میگیری ...

یجا نوشته ۲۲تا۲۴ خوبه

ی جا ۱۸ تا ۲۱

موندم خودمم. تکرر ادرار بدون سوزشم دارم. تا نوشیدنی بخورم حس میکنم نیازه برم سرویس

ی جوش گنده زدم ک ب عمرم ندیده بودم

همش میگم کیست شد رفتتتتت💔💔💔

یجا نوشته ۲۲تا۲۴ خوبه ی جا ۱۸ تا ۲۱ موندم خودمم. تکرر ادرار بدون سوزشم دارم. تا نوشیدنی بخورم حس م ...

ان شاءالله خدا برامون بخواد عزیزم