aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 عنوان فولیکول۲۵ 136 بازدید | 9 پست امروز روز۱۴سیکل هستم و یه فولیکول ۲۵داشتم و بقیه کمتر از ۸میلی.این ماه لتروزول مصرف کرده بودم. سایز ۲۵خیلی بزرگ نیست؟کسی نتیجه گرفته با این سایز؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات 1400/02/18 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendgimzibast عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 4083 خوبه تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
جوااهری_در_ساایتم عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 4305 ۲۵ ب درد نمیخوره در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
57fanoos عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 1827 واااای دختر. منم ۲۴ داشتم امپول زدم. میترسم کیست شهههه😭😭😭 امروز روز ۲۳ سیکلمهزیر دلم از وقت تزریق درد داشته. امروز کمتر شده ولی
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 واااای دختر. منم ۲۴ داشتم امپول زدم. میترسم کیست شهههه😭😭😭 امروز روز ۲۳ سیکلمه زیر دلم از وقت تزر ... منم امروز باید بدم دکترم ببینم میگه آمپول بزنم یا نه. ولی ۲۴تو نت خوندم خوبه ان شاءالله نتیجه میگیری عزیزم خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 ۲۵ ب درد نمیخوره واقعا؟؟از کجا میدونید؟تجربه داشتید عزیزم؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
57fanoos عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 1827 منم امروز باید بدم دکترم ببینم میگه آمپول بزنم یا نه. ولی ۲۴تو نت خوندم خوبه ان شاءالله نتیجه میگیری ... یجا نوشته ۲۲تا۲۴ خوبهی جا ۱۸ تا ۲۱موندم خودمم. تکرر ادرار بدون سوزشم دارم. تا نوشیدنی بخورم حس میکنم نیازه برم سرویسی جوش گنده زدم ک ب عمرم ندیده بودمهمش میگم کیست شد رفتتتتت💔💔💔
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4491 یجا نوشته ۲۲تا۲۴ خوبه ی جا ۱۸ تا ۲۱ موندم خودمم. تکرر ادرار بدون سوزشم دارم. تا نوشیدنی بخورم حس م ... ان شاءالله خدا برامون بخواد عزیزم خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
57fanoos عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 1827 ان شاءالله خدا برامون بخواد عزیزم ان شالله. من ک راضی ام کیست نشه بچه هم نشه اشکال نداره. فقط بخیر بگذره