2777
2789
عنوان

نامزد بی پول

1231 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها .

من ۷ ماهه عقد هستم .

خودم و نامزدم معلم هستیم .البته من دانشجو معلمم .نامزدم تو دوران عقد ماشین گرفت و کل حقوقش الان داره میره برا قسط .ینی هیچی نداره .خانوادش هم هیچ حمایت مالی ازش نمیکنن هیچچچچ. و سر همین قضیه دعوا افتادیم .

میگه تو بیا مسکن ملی ثبت نام کن پول بریز بتونیم خونه بخریم .

با خودم میگم من  ک دختر معلمم خونه بگیرم واسه این آقا. بعد اونوخت این نه طلا گرفتن برام نه هیچی اوردن هرچیزی هااا .حتی یه عقد ساده یا عیدی هم برام نیاوردن .

با خانواده خودمم دعوا کردم این چند روزه .یه دعوای شدید .به مادرم گفتم این پسررو نمیخوام میخوام طلاق بگیرم ازش .اون از خانواده و خواهر بیشورش اینم از خودش ک یه بستنی برام میگیره منت میزاره .همش از من انتظار داره .هیچی برام نکرده .هر روز با هم بحث داریم .ماددم میگه تو غلط میکنی طلاق بگیری .کی تو رو میگیره ؟ منم از عصبانیت زدم گلدون رو شکستم .در ضمن شاد بگید قبل عقد چشاتو وا میکردی .ولی اینم بگم ک اولا با اسرار خانواده با این مرد ازدواج کردم .دوما ایشون از وضعیت مالی و خانواده خسیسشون هیچی به من نگفت .هیچیییی. حتی مادرم نزاشت قبل خواستگاری این بشر رو یه بار ببینم .ای خدایا . برم بمیرم فک کنم مشکل حل شه . . 

مشکل تو بیشتر اینکه نمیخوای طرفو نه پول

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا بشی ب نفعته

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

مشکلات مالی برای همه هست اصلا الان این موضوع رو نمیگم  چون احساس میکنم دلت با ایشون نیست پس بهتره جدابشی 

زندگی که با عشق شروع نشه عاقبت خوشی نداره 

اما باز خودتون حتما صلاح خودتون رو بهتر میدونید.

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

خانوادش وظيفه ای ندارن در قبال خونه و قسط ماشین و این چیزا

خودش منت میزاره این نرمال نیست

وگرنه زن و شوهر باهم میسازن دیگه زندگیو. خونه میخری برای جفتتون ماشین برای جفتتون

بلوغ ازدواج ندارید جفتتون

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین تو زندگی مشترک اگه تو نتونی به عنوان یه زن تو اوج بی پولی دست شوهرت بگیری به چه دردی میخوری؟ 

خب خونه رو تو بگیر مگه چی میشه؟

ولی در کل اگه دوستش نداری خسیس هستش یعنی بیشتر از یه خونه ازت توقع داره با خونوادش نمیسازی جدا شو

جدا شو تو میخوای با این اقا یه عمر زندگی کنی نه مادر و پدرت،پول نداره شعورم نداره؟؟؟؟؟؟ تو ارزشت بالاتره 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ااخلاقش ک خسیس هستش .با خدا و با ایمانه ولی خسیس  

ببین اینکع مامانت میگه کسی تورو نمیگیره واین حرفا یه اپشن مهم داری اینکه معلمی وخیلیا دنبال دختر معلم میگردن برا ازدواج.سعی کن یه تصمیم درست بگیری

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️